Skubic, stada hayran kaldı

Torku Konyaspor ile 1,5+1 yıllık sözleşme imzalayan Sloven oyuncu Nejc Skubic, ilk kez gördüğü Torku Arena'yı beğendiğini ve dolu tribünler önünde oynamak için sabırsızlandığını belirterek, takım olarak ilk yarıda yakalanan başarının üzerinde bir başarı e

Torku Konyaspor ile 1,5+1 yıllık sözleşme imzalayan Sloven oyuncu Nejc Skubic, ilk kez gördüğü Torku Arena'yı beğendiğini ve dolu tribünler önünde oynamak için sabırsızlandığını belirterek, takım olarak ilk yarıda yakalanan başarının üzerinde bir başarı elde edeceklerine inandığını söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Nejc Skubic, imza töreni sonrasında gezdiği Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'na hayran kaldığını ifade ederek, "Gerçekten çok güzel ve çok büyük bir stadyum. Etkilenmemek elde değil. Bir an önce oynamak için sabırsızlanıyorum. Hayal etmesi gerçekten güç ama düşünüyorum da 40 bin kişinin önünde oynamak çok güzel olurdu. En azından sezon içinde birkaç defa tamamen dolu tribünler önünde oynamayı çok isterim" diye konuştu.

Sloven oyuncu Nejc Skubic, temsilcimizin sezonun ilk yarısını 7.sırada tamamladığını ve toplanan puanla bunun bir ilk olduğunu öğrendiğini de belirterek, "Takım olarak amacımız sezon sonunda bu başarının üzerine çıkacak bir performansı maçlarda göstermek. Umarım bunun sonunda da Avrupa'ya gideriz" dedi. 



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri