SKM’de etkinlikler dolu dolu geçecek

Selçuklu Kongre Merkezi’nde etkinlik takvimi açıklandı. SKM’de Eylül ve Ekim aylarında birbirinden farklı kültürel ve sanatsal etkinlikleri düzenlenecek

Selçuklu Kongre Merkezi ve Sille Sanat Sarayı iş birliğiyle düzenlenen ‘‘Fotoğraf Yarışması’ na katılımlar 22 Temmuz itibariyle başladı. Selçuklu Kongre Merkezi’ nin mimari yapısı, sosyal yaşam alanları ve dış mekanlarını en güzel şekilde görüntüleyen fotoğraf tutkunları 15 Eylül 2019 tarihine kadar yarışmaya başvurabilecekler. Her bir katılımcının dört adet fotoğrafla katılabileceği SKM Fotoğraf Yarışması’ na katılım ücretsizdir. Yarışmaya katılan katılımcıların eserlerini https://skm.sillesanat.com adresi üzerinden sunmaları gerekiyor.Selçuklu Kongre Merkezi ve Sille Sanat Sarayı iş birliğiyle düzenlenen Fotoğraf Yarışması’ nın jüri üyeliğini; Selçuklu Kongre Merkezi Satış Müdürü Murat Güzel, Sille Sanat Sarayı Yetkilisi Seyit Konyalı ve Afyon Frig Fotoğraf Derneği-AFFD Başkanı Murat Özçelik yapacak. 15 Eylül tarihine kadar fotoğraf kabul edilecek yarışmada büyük ödül ise Sille Sanat Sarayı Altın Madalya ve Selçuklu Kongre Merkezi’ nde fotoğraf sahibinin belirleyeceği herhangi bir etkinlik için 6 ayrı bilet sahibi olacak.Yarışmaya katılım ve detaylı bilgi için https://skm.sillesanat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

SELÇUKLU FOTOĞRAF SERGİSİ, SANATSERVERLERLE BULUŞUYOR.

Konya merkez ilçesi Selçuklu belleğinin oluşturulması amacıyla Selçuklu Belediyesi önderliğinde oluşturulan, “Selçuklu Fotoğraf Sergisi” konulu fotoğraf sergisi Selçuklu Kongre Merkezi'nde açıldı. Selçuklu’ da yer alan tarihi eserler, doğal güzellikler, sosyal yaşam merkezleri ve Selçuklu Belediyesi’ nin çalışmaları gibi konuları yansıtan fotoğraflar Selçuklu’ nun görsel zenginliğine ışık tutarken Konya ve Selçuklu ilçesinin tanıtımı için büyük önem taşımaktadır.Selçuklu ilçesi fotoğrafa ilgi duyan tüm sanatseverlere doğal bir ortam sunuyor. 

Elli adet fotoğrafın bulunduğu sergi Konya’nın bu yıllara ait sokaklarını, doğal güzelliklerini, sosyal yaşamını, Selçuklu Belediyesi’ nin çalışmalarını farklı objektiflerle fotoğraflara taşıyor.Çok fazla eser içinden seçilerek oluşturulan Selçuklu Fotoğraf Sergisi 16 Eylül tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

THE MİRROR (AYNA) – BAŞKA SİNEMA

Biyografi ve dram türlerindeki The Mirror/Ayna filmi, yönetmen Andrei Tarkovsky’ nin kendi hayatı üzerinden aşk, bağlılık, anılar ve hayata dair birçok şeyi gözler önüne seriyor. II. Dünya Savaşı öncesinde geçen film, ormanın içinde bir kulübede geçiyor. Ünlü yönetmen Tarkovsky’ nin hayatına odaklanılan filmde, yönetmenin eski karısı, annesi, babası, kendi hayatı ve ebeveynlerinin kuşakları arasında bir yolculuğa çıkılıyor. Eşsiz bir Tarkovsky filmi olan ‘‘The Mirror/Ayna’’ 28-31 Ağustos 2019 tarihlerinde saat 19:00’da SKM Cep Sinema’ da sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.

NAZAN ÖNCEL

Türk pop müziğin divası Nazan Öncel 31 Ağustos 2019, Cumartesi günü saat 20:30’ da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryumda müzikseverler ile buluşacak.

"Adını altın harflerle yazdıran, müziğe emek veren, yazdığı şarkılarla nice nesiller yetiştiren pop müziğinin usta sesi Nazan Öncel muhteşem performansı ile 31 Ağustos gecesi sahne alacak. Konya Event iş birliği ile gerçekleşecek konserde gecenin her şarkısı birlikte söylenerek unutulmaz bir geceye imza atılacak."

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışı ile yeni yaklaşımlar ve çözümleri ile kahkahanın adresi olmaya devam ediyor.

Ekranların beğenilen komedi programı Güldür Güldür Show, 27 Eylül 2019, Cuma günü saat 20:30'da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum' da seyirciyle buluşacak. 

ZENGİN MUTFAĞI

Zengin Mutfağı' nda 1970'ler Türkiye’sinde zengin köşkündeki hizmetlilerin, o yıllardaki toplumsal kavga içinde taraf olup olmama konusunda yaşadıkları olaylar trajikomik bir anlatımla sunuluyor.

Alt sınıf insanlarının yaşamsal ve düşünsel seçimlerinin sorgulandığı, Epik Tiyatro' nun ülkemizdeki önemli örneklerinden biri olan Zengin Mutfağı 4 Ekim 2019, Cuma günü saat 20:30’ da SKM sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

UFUK BEYDEMİR

Son dönemlerin en gözde isimlerinden Ufuk Beydemir, farklı tarzı, inanılmaz etkileyici vokalleri ve enerjisiyle 22 Eylül akşamı Anadolu Oditoryum’ da sevenleriyle buluşacak.

 Sözü ve bestesi kendisine ait olan ”Ay Tenli Kadın” adlı şarkısı ve bu kayıttaki harika performansı ile kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Ufuk Beydemir, sosyal medyada kısa süre içerisinde adı en çok aranan ve dikkat çeken isimlerden biri oldu. Solo kariyerine bir albümle devam etmek isteyen Ufuk Beydemir, 2018 yılında "Sevda Gibi" isimli ilk albümünü yayınladı. Ufuk Beydemir, eşsiz sesi, harika sahne performansı ile 22 Eylül 2019, Pazar günü saat 20:00’ da Anadolu Oditoryum Sahnesi’ nde sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri