Skeet Türkiye şampiyonası heyecanı başladı

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programında yer alan Skeet Türkiye şampiyonası Konyada başladı

Şampiyona yarın sona erecek. Eleme yarışmalarında ilk 70’e giren büyük erkek sporcular Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programında yer alan Trap Türkiye Şampiyonası ise İzmir’de yapılıyor. Yarışmalar büyük erkek, büyük bayan, genç erkek, genç bayan ve veteranlar kategorilerinde yapılacak. Kategorilerde takım tasnifi yapılabilmesi için en az üç takımın olması şartı aranıyor. Yarışmalarda her ilbir takım ile mücadele ediyor. Yarışmalar sonucu ilk 3’e giren sporculara madalya, ilk 3 takıma kupa ve madalya verilecek. Kategorilerde Altı Sporcu olmaması halinde final atışı yapılmayacaktır.
Yarışmalarda kategori oluşması için en az 3 sporcu katılımı aranıyor. Katılımın 3 sporcudan az olması halinde değerlendirme tasnifi yapılamayacak ve kupa- madalya verilmeyecek. Yarışların programı şu şekilde: Bugün Erkekler 75 Atış, Bayanlar 75 + Final, Ödül Töreni. Yarın: Erkekler 50 Atış + Final Ödül Töreni. Müsabakanın teknik toplantısı ve antrenman atışları dün gerçekleştirildi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri