Skal Konya’dan farkındalık etkinliği

89 ülkede 17 bininin üzerinde üyesi olan “Skal Internatıonal” ve ülkemizde kurulu “Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu”nda yer alan “Konya Skal Kulübü Derneği”nden bir sosyal sorumluluk örneği daha geldi.

Skal International bünyesinde yer alan Konya Skal Kulübü; 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması sebebiyle bir nebzede olsa farkındalık yaratmaya çalışmak adına Kozağaç Özel Eğitim Uygulama Merkezi özel öğrencileriyle biraraya geldi.

Özel öğrencilerin müzikler ve palçolar eşliğinde saatlerde eğlendiği etkinliğe ;Kulüp başkanı&Dedeman Konya Genel Müdürü Sn.Recep Altınok başkanlığındaki ziyarete Anemon Konya Genel Müdürü Kazım Öztoklu , Rixos Konya Pazarlama Müdürü Özlem Aydoğdu ve Dedeman Konya yöneticilerinden Fatih Kocagüzel, Özlem Özince de eşlik etti.

Altınok ise yaptığı konuşmada; "Konya Skal Kulübü Derneğinin ülkemiz ve Konya turizminin gelişiminin yanında sosyal sorumluluk projelerindede sonuna kadar destek olmak istediklerini belirterek. Fayda sağlayacak her yeni projelerde dernek olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.Ayrıca; Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn.Aydın Uygun ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Dursun Ali Kaban'a bu etkinliğe katılımları için teşekkürlerini ileterek, bu güzel etkinlik için okullarını bize açıp, ev sahipliği yapan okulun Sevgili öğretmenleri Mehmet Ergün, İsmail Tuna , Meral Tuna , Ali İhsan Aydoğan'a ve özel öğrencilerimize çok teşekkürler ederiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri