Size güveniyoruz

Torku Selçuk Üniversitesi Play-Off yarı final 2. maçında bugün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Torku Selçuk Üniversitesi Play-Off  yarı final 2. maçında bugün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-mavili ekip bu maçı kazandığı takdirde adını Beko Basketbol Ligine yazdıracak

T2BL temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün deplasmanda Beko Basketbol Ligine yükselme yolunda yarı final 2. maçına çıkacak. İlk maçta sahasında yendiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kamil Ocak Spor Salonunda oynanacak mücadele saat18.30’da başlayacak. Mücadeleyi Erşan Kartal, Kaan Büyükçil, Ziya Özorhon hakem üçlüsü yönetecek. Sahasında oynadığı ilk maçı bir sayı farkla kazanan sarı-mavili ekip bu avantajını kullanarak 2. maçı kazanarak Beko Basketbol Ligine merhaba demek istiyor. Temsilcimizde moraller üst seviyede. Ayrıca zorlu maçta Yönetim Kurulu’nun da takımı yalnız bırakmayacağı ve tribündeki yerlerini alacağı belirtildi. Gaziantep’teki rövanşın çekişmeli geçeceğini ifade eden sarı-mavili yöneticiler, “Sahamızda kazanarak önemli bir avantaj elde ettik. Bu avantajı iyi değerlendirerek, rövanşı da kazanmak ve 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Hedefe ulaşmak için camia olarak kenetlendik” dediler.

Torku Selçuk Üniversitesi Baş Antrenörü Ahmet Kandemir ilk maçın ilk devresinde kötü oynadıklarını ancak 2. devre toparlandıklarını söyledi. Kandemir Gaziantep karşısında bu defa daha iyi olacaklarını ve rövanşı da alarak işi 3. maça bırakmak istemediklerinin altını çizdi. Ahmet Kandemir, “Gaziantep Belediyespor iyi bir ekip. 2. maç için avantaj sağladık. Antep’te daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. 2. maçta bu işi bitirip Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz. Ancak olmaz ise 3. maçı yine evimizde oynayacağız. Turu 3. maça taşımak istemiyoruz. Ancak 3. maç olursa bu salonda seyircimizin desteği ile Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz. Eğer Konya’da oynadığımız maçın ilk devresindeki performansı gösterirsek işimiz çok zor olur. Ancak inanıyorum ki burada çok daha iyi oynayacağız” dedi. Konya’da oynanan ilk maçta Selçuk Üniversitesi’nde 18 sayı kaydeden Henry Dobie karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken, Ufuk Kaçar 8 sayı- 6 ribaund- 5 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri