Siyasi Partilerin temsilcileri, Konya ve ülke genelindeki sorunları kaleme aldılar

Siyasetin Nabzı, Merhaba Gazetesi’nde atıyor. Siyasi Partilerin temsilcileri; siyasi görüşlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini bugün Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

CHP Konya İl Sekreteri Ebru Biçer'in "Eğitim Strateji Kaosu Gün yüzüne Çıktı" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Bekir Özel'in "Ahhh İstihdam Ahhh... " başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı M. Sami Büyükyılmaz'ın  "2021 Yılı Ekonomik Değerlendirmesi" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

BBP Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atasagun'un  "Yapılan yardımlar adil ve eşit olmalı" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı M. Gürhan Demir'in  "Lale Devri" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

DEVA Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Hasan Özyurt'un "Dünyayı Gençlerin Ayağına Getirebiliriz" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri