"Siyaseti insan odaklı yapıyoruz"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Karatay İlçe Başkanı Ali Genç ve partililerle birlikte Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar hazır bulundu. Özboyacı, ziyarette yaptığı konuşmada vatandaşlarla buluşmaya ve onların sıkıntılarını dinlemeye önem verdiklerini belirterek, “İnsanlarımız ekonomik sıkıntıdan çok etkilenmese de bir tedirginlik duyuyor. Fakat sıkıntıdan sanayicilerimiz ve esnafımız etkilendi. Ziyaretlerimizde yerel ile ilgili şikayet almadık. Ekonomik sıkıntı ile ilgili vatandaşımızın Cumhurbaşkanımızdan bir şüphesi yok. Zorlu günlerden geçiyoruz. Ama bunun bir operasyon olduğunu herkes biliyor. Bir istiklal mücadelesi veriyoruz. Halkımız ‘Biz sabrederiz, siz Cumhurbaşkanımızın arkasında durun’ diyor. Vatandaş şükrediyor. Allah da bu şükrün karşılığını verecek inşallah” dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

“Sahada henüz bir çalışma başlamamış olsa da bir yerel seçim çalışmalarına başladık” diyen Özboyacı, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlke ve prensipler belli. Halkımızın taleplerini alıyoruz. AK Parti zaten halkın en iyi nabzını tutan parti. Halkımızla buluşmalarımızı seçim için yapmıyoruz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Hatasız olmamak mümkün değil fakat halkımız bize sarılıyor. Gücümüzü milletten alıyoruz. Yerel seçimlerde MHP ile şu an bir ittifak kararı alınmış değil, gündemimizde de yok. Buna Cumhurbaşkanımız ve parti üst organlarımız karar verir. Metro projesi ile ilgili olarak; yatırımları ele alıyoruz. Projeler iptal edilmedi. Devletimizin bütçesine göre öncelikler belirleniyor. Biz de Konya’nın öncelikli projelerinin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. Hemşehrilerimizden sabır bekliyoruz.”

ÖZBOYACI: HER ZAMAN SAHADAYIZ

Selman Özboyacı, Seçim sonrası ilçe gezileri programı kapsamında Taşkent’i ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Milletvekili Özboyacı’ya AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olgun eşlik etti. Taşkent halkının her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Milletvekili Selman Özboyacı, “AK Parti olarak bizler sadece seçimlerde değil her zaman esnafımızla halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. 24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Seçimlerden sonrada söz verdiğimiz gibi hep sahalarda olmaya devam ettik. Bizim sahada olmamız sadece seçimlerden seçimlere değil parti olarak prensibimiz biz siyaseti insan odaklı yapıyoruz. Her şeyden önemlisi bütün hizmetlerimizde en önemlisi merkezinde insan vardır, kardeşlerimiz vardır.  AK Parti olarak saha da halkla iç içe olmaya devam edeceğiz. Torosların yiğit insanları bizi hiçbir zaman, hiçbir yolda yalnız bırakmadı ve bırakmayacak inşallah. Bizi her zaman bağrına basan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HÂLİD ŞEN

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri