Siyasetçiler, Oda Başkanlarıyla Roket Saldırılarını Tartıştı

Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ömer Sevengül’ün daveti üzerine oda başkanları ile yönetim kurulu üyeleri AK Partili siyasetçiler ile bir araya geldi.KESOB Binasındaki top...

Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ömer Sevengül’ün daveti üzerine oda başkanları ile yönetim kurulu üyeleri AK Partili siyasetçiler ile bir araya geldi.

KESOB Binasındaki toplantıya, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti Kilis milletvekili Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak ile KESOB Başkanı Ömer Sevengül, KESOB yönetim kurulu, ile oda başkanları ve oda yönetimleri katıldı. Son günlerde üst üste düşen roketler nedeniyle alınan tedbirler, esnafın durumu, işsizlik ve Suriyeliler konusunda sorular soran oda başkanları ile oda yöneticileri, roketlerin bir an önce durdurulmasını istedi.

Kilisli siyasetçiler ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin angajman kurulları çevresinde DAEŞ mevzilerinin vurulduğunu, esnaf ile ilgili olarak çalışma yapıldığını, kimsenin paniğe kapılmaması gerektiğini, devletin bütün imkanlarının seferber olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri