‘Siyaset millete hizmet için yapılır’

CHP Karatay İlçe Teşkilatı’nın 38. Olağan Kongresinde tek listeyle yapılan seçimde 209 delegenin 52’sinin oyunu alan Refik Serttaş, güven tazeleyerek yeniden CHP Karatay İlçe Başkanı seçildi.

Dedeman Otel’de yapılan kongreye CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Bekir Yaman, İl yönetim kurulu üyeleri, Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan, İlçe Başkanları, Kadın ve gençlik kolları, delegeler, partililerle, Millet İttifakının oluşturan Partilerin Karatay İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, “Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir ekip çalışması gerçekleştirerek, ilçemizdeki vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin ayağına giderek sorunlarını dinledik” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan, siyasetin millete hizmet için yapıldığını belirterek, “Son günlerde değişim tartışmalarını yaşıyoruz. Partimizde birilerinin adamı değil, Partimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve partimizin adamı olunur. Siyasette zaten birilerinin adamı olmak için yapılmaz Milletimize hizmet için yapılar. Göreve gelecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

KARATAY’DA OYLARIMIZ YÜZDE 100 ARTTI

CHP Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş ise, Karatay ilçesiyle birlikte seçimlerdeki oyları attıran ilçelere teşekkür ederek, “Son günlerde değişim tartışmaları artık normal seyrine doğru gidiyor. Siyaset birilerinin adamı olmak için yapılmaz. Türk Milletine hizmet için yapılar. Mayıs ayında yapılan seçimlerde partimizin oyunu iki katına çıkararak yüzde 100 arttıran Karatay İlçemizle birlikte, oyunu arttıran diğer ilçelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, konuşmasında Karatay ilçesinde tarımsal sulama sorunun çözümü için Kanal Konya diyerek, bu sorunun çözümüne dikkat çektiklerini söyledi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri