Siyaset içerikli haberler

Bilhassa Türkiye'de geçtiğimiz son 5 yıl içerisinde siyaset haberlerinin oldukça fazla yapıldığını görmekteyiz.

Bilhassa Türkiye'de geçtiğimiz son 5 yıl içerisinde siyaset haberlerinin oldukça fazla yapıldığını görmekteyiz. İktidara gelen ak partinin de kendi içersinde bazı bölünmeler yaşaması, eski başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması ve yerinde Ahmet Davutoğlu'nun gelmesi ve arasından 1 yıl geçmeden onun da başbakanlığı geçtiğimiz haftalarda Binali Yıldırım'a bırakması siyaset haberleri için ne kadar malzeme olduğunu görmekteyiz. Bizim bu evrelerde tarafsız habercilik zihniyetini kendisine hedef edinmiş olan gazetelerden bilhassa siyaset haberlerini  takip etmemiz gerekiyor.

Sadece Türkiye'de değil dünyada da siyaset alanında bir çok gelişme yaşanmaktadır. Yine bu noktada da siyaset haberlerini okurken objektif olan bir haber sitesi üzerinden okumamızı yapmamız gerekir. Aksi takdirde bu sizleri yanlış yönlendirmelere itebilir. Bu konuda Türkiye'de haber sitesi denilince akla gelecek olan vaziyet haber sitesi üzerinden yapabilirsiniz. 

Son senelerde kendinden çokça bahsettiren ve yapılan genel seçimlerde yoğun şekilde çok rey aldı ve iktidara gelen ak parti, haber sitelerinde siyaset haberleri kategorisinde manşetleri kovalamaya devam ediyor ve bu gidişle de kendinden söz ettirecek gibi duruyor. Gerek iktidarda olması gerek halkın zaman-zaman tepkilerini alması itibariyle  kategorinin büyük bir kısmını kaplıyor. Özetlemek gerekirse günümüzde özellikle Türkiye'de siyaset haberlerinin bazı gazeteler tarafından taraflı bir şekilde  yapıldığını görmekteyiz. Bunun için siz size en objektif gelen gazeteyi seçmelisiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri