Siyaset Bilimci Akpınar: İstiklal Mahkemeleri Geri Geliyor

Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi Siyaset Bilimci ve Terör Uzmanı Doç. Dr. Mahmut Akpınar, AK Parti’nin mecliste görüşülen 35 maddelik yargı paketini eleştirdi. Akpınar, "AKP'nin dillendirip oy devşirdiği takriri sükun kanunu, istiklal...

Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi Siyaset Bilimci ve Terör Uzmanı Doç. Dr. Mahmut Akpınar, AK Parti’nin mecliste görüşülen 35 maddelik yargı paketini eleştirdi. Akpınar, "AKP'nin dillendirip oy devşirdiği takriri sükun kanunu, istiklal mahkemeleri geri geliyor. 3 Aliler divanı da kuruldu. Millete hayırlı olsun!” dedi.

Doç. Dr. Mahmut Akpınar, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “AKP'nin dillendirip oy devşirdiği takriri sükun kanunu, istiklal mahkemeleri geri geliyor. 3 Aliler divanında kuruldu. millete hayırlı olsun. Ayyuka çıkmış, yargıya intikal etmiş net deliller işleme konmazken, vatandaş için makul şüphe aranacak! Makulün ölçüsü ne, kime göre? Yargıçların hükümete 'memur' olduğu ve hükümetin de öyle gördüğü bir ülkede kuvvetler ayrılığı ve adalet olmaz, olamaz!..”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri