Siyaset Akademisi HAS Partilileri ağırladı

Halkın Sesi Partisi Konya Milletvekili adayı Hasan Basri Sayı, İl Başkan Yardımcısı Tahir Özer, Selçuklu İlçe Başkanı Ahmet Selim Lale ve bir grup partili Siyaset Akademisi Derneğini ziyaret etti

Ziyarette Dernek Genel Başkanı İsa Çelik İl Başkanı Süleyman Bademci ile Dernek Genel merkez ve İl Başkanlığı yönetimi hazır bulundu.

Milletvekili adayı Hasan Basri Sayı, Derneğin kurulmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, ‘Temiz siyaset eğitimli siyasetçilerle olur. Bu anlamda derneğinizin üstlenmiş olduğu görev zor ama bir o kadar da kutsaldır. Bu zor görevde bizim üzerimize düşen bir konu olursa seve seve yardıma hazırız’ dedi.

Dernek Genel Sekreteri İsa Çelik de, amaçlarının dürüst siyasetçiler yetiştirmek olduğunu ifade ederek, “Bizim tüm siyasi partilere ve siyasete gönül verenlere kapımız açık temiz toplum temiz siyasetçilerle oluşur. Amacımız belli’ diye konuştu. Süleyman Bademci de üstlendikleri zor görevin farkında olduklarını belirterek, “Ateşten bir gömlek giydiğimizi biliyoruz. Amacımız ülkemizde her geçen gün kirlenen siyaseti temiz siyasetçilerle gerçek kimliğine taşımaktır” dedi.

Siyasete farklı bir konumda yaklaşan HAS Parti Selçuklu İlçe Başkanı Ahmet Selim Laleli ise, Türkiye’de ki siyasetin gelecek nesillere olumsuz bir örnek teşkil ettiğini belirtti. Laleli şunları söyledi: “Bugün haberlere baktığınızda kimin kaseti hangi siyasetçinin kaseti kim ne yapmış bir bir halkın önüne seriliyor. Toplumda siyasetçi dediğiniz zaman özelikle genç kesimin aklına gelen tek şey yalan yolsuzluk ve özel hayattır. Hâlbuki siyaset temiz yapıldığı zaman gerçek kimliğini kazanır. Bu yolda sizinde üslendiğiniz görevin zorluğu kadar önemi de çok büyüktür amacınız aslında Türkiye’nin ve Türk siyasetine gönül vermiş insanların hayalleridir. Bu hayali gerçekleştirmek azimle yılmadan atılacak adımlarla mümkündür. Görevinize başarılar diliyor ve her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri