Siyah kartın faturası 1 yıl

Konyanın Beyşehir ilçesinde oynanan amatör küme futbol maçında kendisine kırmızı kart gösteren hakeme, siyah kart gösteren ve oyuncak paralar savuran iki futbolcuya 1 yıl futbol müsabakalarından men cezası verildi.
Konya 2. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Doğanbey Belediyesporlu oyuncu Hüseyin Yapıcı, kendisine kırmızı kart gösteren hakeme siyah kartla karşılık vermesi nedeniyle, Konya Futbol İl Disiplin Kurulu tarafından, 1 yıl futbol müsabakalarından men cezasına çarptırıldı. Yapıcı ile birlikte, aynı maçta saha içerisinde üzerinden çıkardığı çikolata ve sakızlardan çıkan paraları hakemin üzerine savuran Ahmet Cirik’e de müsabakalardan 1 yıl men cezası verildi.
Yarıda kalan bu maçın sonucu ise rakip takım Durak Ömer Akkanat YİBO’nun lehine hükmen 3-0 olarak tescil edildi. Konya 2. Amatör Küme B Grubu’nda, Beyşehir Suğla Sahası’nda, Durak Ömer Akkanat YİBO ile Doğanbey Belediyespor arasında 10 Haziran Çarşamba günü oynanan karşılaşmada, topa eliyle müdahale ettiği için kırmızı kartla oyun dışı bırakılan Hüseyin Yapıcı,  hakeme tozluğundan çıkardığı siyah kartla karşılık vermişti. Aynı maçta atılmak için sürekli eliyle top oynayan ve elle rakip kaleye gol atan diğer futbolcu Ahmet Cirik ise kendisine kırmızı kart gösteren orta hakemin üzerine sahayı terk ettiği sırada oyuncak paralar savurmuştu. 10 futbolcusu idari tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edildiği için 9 oyuncu ile sahaya çıkan Doğanbey Belediyespor’da, 2 oyuncunun kırmızı kart görmesi, 1 oyuncusunun da sakatlanması sonucu futbolcu sayısının 6’ya düşmesi nedeniyle maç tatil edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri