Sistem’in Futbol Turnuvası başlıyor

Amatör futbol sezonunun kapalı olduğu şu günlerde yaz aylarının ve akşamlarının boş geçmemesi adına gerçekleşecek olan Yaz Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası start alıyor.
Konya Sistem Laboratuarı katkılarıyla pazar günleri gündüz Adese ve hafta içi akşamları Kampus Arena Halı Saha Spor Tesisleri’nde tertip edilecek olan turnuvaya toplam 32 takım katılacak. Maçların Pazar günü oynanacağı turnuvada 4’erli gruplar halinde toplam 8 grup olacaktır. Grup 1.ve 2.’leri bir üst tura çıkacak, 2.tur, çeyrek final, yarı final ve final maçları tek maç eliminasyon sistemi ile yapılacak ve şampiyon takım belirlenecektir. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya, gol kralı, altın eldiven, centilmen oyunculara ve belirlenecek kategorilere sponsor firma Konya Sistem Laboratuarı tarafından çeşitli hediyeler ve ödüller verilecektir.

Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak gerçekleşecek turnuva hakkında ayrıntılı bilgilerin www.konyahif.org adresinde bulunduğu ve herkesi bu tür katılımlara davet ettiklerini bildirmiş ve sponsor firma Konya Sistem Laboratuarı yetkililerine teşekkür etti. Karabacak ayrıca firmaları bu tür etkinliklere sponsor olma yada çeşitli kategorilerde belirlenecek başarılı ve centilmen takım ve oyuncularına hediye-ödül vermek üzere sponsor olmalarını isteyerek; katılımcı tüm takımlara centilmence maçlar ve başarı dileğinde bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri