Sisiad Genç İşadamları Komisyonu Kuruldu

Ankara Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD) iş dünyasında faaliyet gösteren 22-33 yaş arası, genç girişimcilere yönelik olarak GENÇSİSİAD komisyonu kurdu.

Ankara Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD) iş dünyasında faaliyet gösteren 22-33 yaş arası, genç girişimcilere yönelik olarak GENÇSİSİAD komisyonu kurdu.

SİSİAD yönetim kurulu üyeleri tarafından alınan kararla iş dünyasında aktif yer alan 22-33 yaş arası, genç girişimcilere yönelik olarak GENÇSİSİAD komisyonu kurulması kararlaştırıldı. Yapılan yönetim kurulu toplantısında GENÇSİSİAD Komisyonu Başkanlığına Emre Ekinci, Başkan Yardımcılılığı'na Emre Kadir Ceylan, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Saltuk Buğra Turgut, Zeki Güven, Mustafa Alper Şahin, Korhan Uyar ve Emre Ergün getirildi. Düzenlenen törenle SİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak, yeni kurulan GENÇSİSİAD üyelerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu ve günün anısına kendilerine ödül takdim etti.

GENÇSİSİAD Komisyon Başkanı Emre Ekinci "Amacımız iş dünyasında her biri kendi sektöründe lider iş adamları ve öz güven duygularını geliştirmiş girişimcilerin bir araya gelerek daha da yeni projeler üretmesi. Bu anlamda hedefimizde, kültür değerlerine, ticaret ahlakına bağlı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip, ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen, mesleki birikimiyle ve donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olmak isteyen gençlerin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşu olmaktır." dedi. Başkan Ekinci, "Genç arkadaşlarımızın bakış açılarının geliştirilmesi, profesyonel işletmecilik anlayışının kazandırılması, ve iş dünyasında yenilikleri takip etmek için yurtdışı gezileri yapacağız." diye konuştu.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri