Sisiad, Bartınlı İşadamlarını Ağırladı

Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD), Bartın Aktif İş Adamları Derneği (BAKİAD) üyelerini ağırladı. Bartın’dan gelen işadamları SİSİAD önderliğinde fabrika ve inşaat projelerini gezerek hem fikir aldı hem...

Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD), Bartın Aktif İş Adamları Derneği (BAKİAD) üyelerini ağırladı. Bartın’dan gelen işadamları SİSİAD önderliğinde fabrika ve inşaat projelerini gezerek hem fikir aldı hem de Sincan’daki işadamlarını Bartın’a davet etti.

    SİSİAD dernek binasında bir araya gelen işadamları daha sonra tecrübeleri ile iş dünyası ile ilgili gelişmeler üzerine fikir alışverişinde ve değerlendirmelerde bulundu. SİSİAD Başkanı Hasan Toprak, büyük ve farklı projelere ortaklık yapısı oluşturularak daha kolay ve sağlıklı sonuçların alınabileceğini belirtti.

    Yapılan toplantı sonrası BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, SİSİAD Başkanı Hasan Toprak’a tel kırma sanatı ile yapılan Türk bayrağı hediye etti.

    İşadamları Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan MFŞ İnşaat’a ait fabrika inşaatlarını gezerek yapılar ve sektör hakkında bilgi aldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri