Sırrı Demirel’den Aile Eğitim projesi

MHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa Sırrı Demirel, Mevcut iktidarın yöneticileri ülke politikasında olduğu gibi belediyecilik hizmetlerinde de vatandaşı mağdur ederek sınıfta kalmışlardır dedi.

29 Mart yerel seçimlerinin ülke ve il açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Demirel, “Hiç kimse alternatifsiz değildir 29 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimde bu düşünceyi Milliyetçi Hareket Partisi kıracaktır” diye konuştu. 29 Martta zoru başarıp mevcut hükümete alternatif olmadıklarını kanıtlayacaklarını iddia eden Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu belediye başkan adayı Mustafa Sırrı Demirel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Mevlana hoşgörüsüyle çalışıp Hazreti Ömer adaletini uygulayacağız, dönemimizde kimse aç ve açıkta kalmayacak. Bizde ben yaptım anlayışı olmayacak Selçuklu işin her şeyi Selçuklu halkıyla beraber yapacağız. Günümüz bilgi çağı olup sağlıklı nesiller yetiştirebilmenin yolu ise sağlıklı ailelerden geçmektedir. Sağlıklı aile için ise, ailenin ekonomik ve eğitim anlamında güçlendirilmesi gerekmektedir. Bunun içinde ailelerin bilinçlendirilmesi ve bütünlüğünü korumaya yönelik çalışmalar yapacağız. Bunun için oluşturacağımız uzmanlardan oluşan ekibimiz, Selçuklu ilçesinde yaşayan ailelerimizi rutin programlarla ziyaret edip, karşılaştıkları sorunları tespit ederek çözüm önerilerini oluşturacaklar. Bu önerileri değerlendirip üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz.

Bu ekibimizde tıp doktoru, bir sosyolog, bir psikolog bir halkla ilişkiler uzmanı olacak. Ekibimiz, kadınlarımızın hamilelik, çocuk bakımı, aile içi ilişkiler ve çocukların sorunlarına yönelik, çalışmalar yaparak ilçemizde yaşayan ailelerin daha mutlu ve daha huzurlu olmalarına zemin hazırlayacaklardır. Ayrıca aile eğitiminin toplumsal yaşamdaki önemi ve eğitim metotları ile ilgili bilgiler verilecektir.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri