Sırrı Demirel: Spor dostuyum

Milliyetçi Hareket Partisi, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa Sırrı Demirel, dün Konya spor basını ile kahvaltılı bir toplantı düzenledi ve Konya sporuna vereceği hizmetleri anlattı.

Demirel, “Öz be öz Konya çocuğuyum. Sporcu, yönetici, il temsilcisi, taban birliklerinde başkanlık gibi birçok hizmetler yaptım. İthal değil bir Konyalı olarak Selçuklu’da hizmete talip oldum. Allahın izni ile kazanırsam, Konya sporuna çok hizmet vereceğim” dedi.

Öncelikle Konyaspor’u el açmaktan kurtaracağını ve kendi ayakları üzerinde duran bir dünya takımı yapacağını açıklayan Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konyaspor’u Avrupa Kupalarında yarışır hale dönüştüreceğim. Amatörlere hizmet verme adına kulüplerimizin malzeme, tesis, otobüs ve ulaşım ihtiyaçlarının tamamını karşılayacağım. Yıllarca içinde bulunduğum amatör sporun sıkıntılarını yaşayan biri olarak, kulüplerimize keskinlikle el açtırmayacağım. Konya’nın en sağlıklı spor tesislerine sahip olan Selçuklu Belediyesinin tesislerine eklentiler yapacağım. Spor salonuna işlerlik kazandıracağım. Uluslar arası yarışmaların sürekli yapılmasını sağlayacağım ve Selçuklu Belediyespor Futbol Takımının derhal 3. lige çıkartacağım. Selçuklu Belediyesi olarak engellilerin spor yapmasını sağlayacağım. Konya kulüplerindeki futbolcular ve sporcular, nüfus kağıtların da “Konya” yazan sporculardan oluşacak. Teknik direktörler konusunda TÜFAD ile birlikte hareket ederek, Konyalı antrenörlere görev vereceğim” diyerek sözlerini noktaladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri