Şirketlerin tanıtımı için kolaylık

Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Anadolu Ajansı'nın (AA) başlattığı ''şirket bülteni'' uygulamasının şirketlerin uluslararası tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu söy

Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Anadolu Ajansı'nın (AA) başlattığı ''şirket bülteni'' uygulamasının şirketlerin uluslararası tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.
Öztürk yaptığı açıklamada, 90 yılı aşkın süredir Türk basınında ilklere imza atan Anadolu Ajansı'nın iş alemi için önemli bir hizmeti başlattığını bildirerek, ''Anadolu Ajansı kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi olma özelliğini devam ettirmektedir ve son hizmeti de bu yönde atılan önemli bir adım'' dedi.
Ülkemizin ekonomik kalkınmasının en büyük aktörü olan reel sektörün uluslararası rekabette gün geçtikçe daha fazla söz sahibi olmaya başladığını belirten Öztürk, şunları kaydetti:
  ''Dünyaya açılan firmalarımızın tanıtımı ve uluslararası bağlantılarını artırmaları ülkemizin tüm kurumlarının ortak görevidir. Bu konuda basınımıza da önemli görevler düşmektedir. Anadolu Ajansı, Türk basınında ilklere imza atan misyonuyla firmalarımızın uluslararası alanda tanıtımı için önemli bir hizmeti daha başlatmıştır. Şirket haberleri bülteniyle sektörlerde yaşanan tüm gelişmelerin en hızlı şekilde takip edilmesi firmalarımızın kendilerini geliştirmeleri açısından da büyük bir avantajı beraberinde getirecektir. İş dünyası temsilcisi olarak bu önemli hizmetin hayata geçiren Anadolu Ajansı'nı bir kez daha kutluyorum.''

 

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri