Şirketlerin Büyümesine Teknolojiyle Destek Olacak

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 'İş’te Teknoloji Hamlesi' projesi çerçevesinde şirketlerin büyümesine teknolojiyle destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği Anadolu turuna devam ediyor.

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 'İş’te Teknoloji Hamlesi' projesi çerçevesinde şirketlerin büyümesine teknolojiyle destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği Anadolu turuna devam ediyor. Bu çerçevede Diyarbakır'da düzenlenen toplantının açılış konuşmasını şehrin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar yaptı.

Daha sonra Turkcell Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, 'İş’te Teknoloji Hamlesi' vizyonu ve şirketlerin başarısına teknolojiyi kullanarak sağladığı destek ile ilgili bir konuşma yaptı. Turkcell’in şirketlerin bilişim teknolojilerini etkin kullanımı için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yeni bir model geliştirdiğini ifade eden Kulabaş, İş’te Teknoloji Hamlesi ile müşterilerine bundan sonra ürün değil, ihtiyaç tabanlı bir yaklaşım sunulacağını söyledi. Kulabaş, “Farklı sektörlerden yüzbinlerce müşterimizin ihtiyaçlarını analiz ederek, kamudan medya ve finansa, enerjiden lojistiğe, perakende, inşaat ve sağlık sektörlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede müşteri ihtiyaçlarına yönelik olarak 5 temel alan belirledik: Yeni iş modelimizde Yönetim, Pazarlama, İşbirliği, Bulut ve Bilişim Teknolojileri ve Network alanlarının her birine özel suitler oluşturduk. Bu suitlerimizin içinde her boyutta şirketin hedeflenen ihtiyacını karşılayacak çözümlerimiz bulunuyor.” dedi.

Ardından, mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak fark meydana getiren Es Yol Enerji Şirketi’nden Ahmet Haşimi, Çizmeciler Otel’den Fethullah Çizmeci, Yüksel &İlçi AŞ’den Serdar Göksugur ve Gelecek Otomotiv’den Mahir Çatal katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı.

Turkcell, proje çerçevesinde Anadolu’yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik dönüşümü anlatıyor. GSM operatörü bu sene daha önce de Mersin, Şanlıurfa ve Çorlu'da da şirketlerle buluştu.

TEKNOLOJİ HAMLESİ

Turkcell, Diyarbakır’da ayrıca düzenlediği Teknoloji Hamlesi toplantısında yeni başlattığı Geleceği Yazanlar mobil yazılım seferberliği projesinin tanıtıldığı özel bir seans da gerçekleştirdi. Mobil yazılım ekosistemini kucaklayan Geleceği Yazanlar’ın tanıtıldığı bu özel seansta bir yazılım geliştiricinin başlangıç seviyesinden Turkcell iş ortaklığına kadar ilerlemesine destek olacak tüm ipuçları ve bilgiler paylaşıldı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri