Sırada Orduspor var

Bank Asya 1. Ligde 13 puanla liderliğini sürdüren konyasporda moraller yerinde. Hafta sonunda Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil-beyazlıların hedefi 3 puan olarak belirlendi
Bank Asya 1. ligde, ilk 5 hafta da 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla liderliğini sürdüren Konyaspor’da yüzler gülüyor. Bayram öncesi zirvenin iddialı takımlarından Kartalspor’u da Bucaspor maçında olduğu gibi uzatma dakikalarında attığı golle deviren yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü deplasmanda Orduspor ile yapılacak 6. hafta maçının hazırlıkları sürdürülüyor. İki günlük izinin ardından, Salı günü akşam çalışmalara başlayan Kartallar, Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde haftanın ilik antrenmanını yaptı. 21:15'de başlayan antrenmana izinli olan Poljac ve A2 takımın kadrosunda bulunan genç oyuncular katılmadı. Geçirdiği operasyon sonrası bir süre takımdan ayrı kalan Ramazan Kahya, fizyoterapist Ahmet Bayrak nezaretinde koşu yaptı.
Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcularımız koşu çalışması ve açma-germe hareketleri ile Orduspor maçı ilk çalışmasını tamamladı. Yeşil-beyazlılar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Yeşil-beyazlılar, sabah yaptığı günün ilk çalışmasını saat 10.30'da gerçekleştirdi. Antrenmana salonda çalışan Ramazan Kahya katılmazken, çalışma ısınma hareketleri ile başladı. Üç grupta yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışmalarının ardından futbolcuları, yarı sahada top tekniğine dayalı yapılan çalışma ile günün ilk antrenmanını tamamladı. Konyaspor’da günün ikinci antrenmanı da akşam tatlıcak tesislerinde yapıldı. Bugün taktik ağırlıklı bir çalışma yapacak olan temsilcimiz Ordu’ya Cuma günü gidecek. Kartallar, Ordu’da Balıktaşı otelde konaklayacaklar. Yeşil-beyazlı takımda Ramazan ile birlikte sakatlıkları süren Koray ve Uğur Akdemir forma giyemeyecek. Mehmet Şen ve Dursun’un durumunun daha iyi olduğu, teknik adamlar görev vermesi halinde forma giyebilecekleri ileri sürüldü. Ancak, teknik adamların Bucaspor ve Kartalspor maçlarına çıkan 11’i bir-iki futbolcu dışında bozmak istemedikleri ve Ordu’da da sahaya sürmeyi planladıkları öğrenildi.
BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Konyaspor’un Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde gerçekleşen bayramlaşma töreni, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncular, kulüp personeli, taraftar sorumluları ile basın mensuplarının katılımıyla yapıldı.
Bayramların insanların mutluluğuna, birlik beraberliğine sebep olan müstesna günler olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, “Biz Konyaspor camiası olarak sizlerin sayesinde bayramı 1 gün önceden kutlamaya başladık. Hedefimiz Turkcell Süper Lig’e yükselmek. Bu amaçla çıktığımız yolda ilk 5 haftada istediğimizi aldığımızı söyleyebiliriz. Kalan haftaları da en iyi şekilde değerlendirip Konya’yı sevindirmek ve Konyaspor’u Turkcell Süper Lig’e taşımak istiyoruz. Bu inanca Yönetim Kurulumuz, teknik heyetimiz ve oyuncu kadrosu olarak sizlerde sahipsiniz. İnşallah 2010 Mayıs ayında Konyaspor hak ettiği ligdeki yerini alacak” derken, teknik heyetin ve oyuncuların bayramını kutladı.
Bayramlaşmada söz alan Teknik Direktör Hüsnü Özkara’da, kendilerine güzel bir bayramlaşma ortamı sağlayan Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, “Biz göreve geldiğimizde tek düşüncemizin Konyaspor’u layık olduğu yere yani Turkcell Süper Lig’e çıkartmak olduğunu söyledik. Kalan haftalarda şampiyonluğun en büyük favorisi olduğumuzu aldığımız sonuçlarla ve ligdeki konumumuzla gösterdik. Bize güvenenleri mahçup etmeyerek amacımıza ulaşacağız” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri