Sırada kupa mesaisi var

Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenerek büyük sükse yapan Torku Konyaspor, bugün kupada Kayserispor'a konuk olacak. Karşılaşma 10.00'de başlayacak

Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenerek büyük sükse yapan Torku Konyaspor, bugün kupada Kayserispor'a konuk olacak. Karşılaşma  10.00'de başlayacak

MORALLER SÜPER

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye kupasında bugün Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Kayseri Büyükşehir Belediye Kadir Has stadında oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak. Maçta Tolga Kadaz düdük çalacak.

Spor Toto Süperi ligde ikinci yarıya Akhisar galibiyetiyle başlayarak moral ve güven tazeleyen ve lig sıralamasındaki yerini koruyan, Türkiye kupasında ise gruptan çıkmayı garantileyen Torku Konyaspor, Kayserispor karşısında alacağı 1 puanla G grubunda liderliğini de sürdürecek. Takımda Ömer Şişmanoğlu dışında sakat ve cezalı futbolcu yok. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve tedavi olan Meha hazır olması halinde bugün forma giyebilecek. Teknik adamların, ligde süre alamayan diğer futbolculara da şans tanıyacakları bildirildi.

Kayserispor maçının hazırlıklarını dün sabah antrenmanıyla tamamlayan yeşil-beyazlılar öğleden sonra Kayseri’ye giderek dinlenmeye çekildiler. Torku Konyaspor, Kayserispor ile Ziraat Türkiye kupasından sonra Cumartesi günü de Konya’da, ligde ikinci kez karşı karşıya gelecek. Hedef, Kayserispor’u iç sahada yenerek Akhisar maçıyla devam eden çıkışı sürdürmek.

Ligde, 5 maç sonra deplasmanda yeniden kazanan Torku Konyaspor, Osmanlıspor ve Trabzonspor’dan sonra bu sezon Akhisar’ı yenerek ligde üçüncü deplasman galibiyetine imza attı. Kartallar, bu maçlarda 6 gol atarken, kalesinde ise 2 gol gördü. Temsilcimiz, ligin ilk yarısında oynadığı diğer deplasman maçlarında da 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri