Sırada Hacettepe var

Konyaspor’da yüzler güldü. Hafta arasında teknik direktör değişikliğine giderek Fuat Yaman ile yollarını ayırdıktan sonra Ziya Doğan ile anlaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz, 8 hafta sonra 3 puanla tanıştı

Konyaspor’da yüzler güldü. Bank Asya 1. ligde, ilk yarıda başarılı bir performans gösteren, ancak ikinci yarıda aynı başarıyı gösteremeyen yeşil-beyazlılar, Pazar günü Kocaelispor’u deplasmanda yenerek 8 hafta sonra galibiyetle buluştu. Kocaelispor’a karşısında alınan 3 puan Konyaspor için moral dopingi oldu. Şimdi hedef: 6 maçı da kazanarak lig ikinciliği şansını zorlamak veya perdeyi ilik 6 takım arasında bitirerek Play-Off maçlarına katılarak Süper lige 3. takım olarak çıkmak.

DOĞAN İLE İYİ BAŞLANGIÇ
Ligde kalma ümitlerini iyice yitiren Kocaelispor karşısında, özellikle ikinci yarıda baskılı bir oyun sergileyen ve farkı kaçıran Konyaspor, aldığı galibiyetle yeni teknik direktör Ziya Doğan ile de iyi bir başlangıç yapmış oldu. Kartallar, Kocaelispor maçının ardından, Pazar akşamı geç saatlerde Konya’ya dönerek Tatlıcak tesislerinde dinlenmeye çekildiler. Konyaspor’da, Pazar günü içi sahada Hacettepe ile yapılacak maçına hazırlıkları dün, ara verilmeden başladı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda Kocaeli maçında forma giyenler yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ise günü kondisyon ağırlıklı bir çalışmayla geçirdiler. Çalışmayla izinli ve sakat futbolcuların dışındaki oyuncular katıldı. 
GALİBİYET, RECEP ÖZTÜRK’E
Konyaspor’un, Kocaelispor karşısında almış olduğu galibiyet, kaleci Recep’e ithaf edildi. Her takımın başına gelebilecek sıkıntıları kendilerinin biraz daha fazla yaşadıklarını, ancak Kocaelispor karşısında alınan galibiyetle kötü gidişlerine son verdiklerine inandıklarını ifade eden kaleci Haluk Tanrıseven, elde edilen 2-0’lık galibiyeti takım olarak sıkıntılı bir dönemden geçen kaleci Recep Öztürk’e hediye ettiklerini söyledi.
İş ahlakı, arkadaşlık anlamında çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma sahip olduklarını belirten kaleci Haluk Tanrıseven, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Her takımın yaşayabileceği sıkıntılı bir dönemden geçtik. Ama bizimki biraz uzun sürdü. Son vermek adına ne yaptıysak bir türlü şanssızlığımızı yenemedik. Kocaelispor maçına yeni bir teknik heyetle çıktık. Bana göre mücadele anlamında sahanın her yerine hakim olan, kazanmak istediğini her an her saniye ortaya koyan takımdık. Bir an olsun mücadelemizi bırakmadık ve sonucunda belki daha farklı kazanabileceğimiz bir maçtan 2-0’lık skorla da olsa galibiyetle ayrıldık. Bu sadece bir galibiyet değil, bizim için aynı zamanda bir diriliş oldu. Takımımızın kalitesine yakışmayan kötü gidişimize son verdiğimize ve bu galibiyetin Süper Lig yolunda bir başlangıç olacağına inanıyorum. Açıkçası bu galibiyete fazla sevinemedik. Çünkü hafta içerisinde Recep Öztürk arkadaşımızın başından geçenler vardı. Biz takım olarak Kocaelispor galibiyetini kendisine hediye ediyoruz ve Recep’in bir an önce yaşadığı sıkıntılardan kurtulup, en kısa sürede yeniden aramıza döneceğine inanıyoruz.” 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri