Sırada Hacettepe var

Kocaeliyi mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan Konyasporda gözler Hacettepeye çevrildi. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizde tek hedef evine galibiyetle dönerek iyi bir seri daha yakalamak

Kocaelispor galibiyetiyle puanını 24’e çıkartan ve liderliğini sürdüren Konyaspor’da gözler, Pazar günü Başkent deplasmanında Hacettepe ile yapılacak maça çevrildi. Kocaeli maçının ardından bir gün izini yapan yeşil-beyazlı takımda Hacettepe maçının hazırlıkları dün Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmanla başladı. Koray dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda oyuncuların neşeli olmaları dikkat çekti.

Kartallar, Hacettepe maçının hazırlıklarını Bugün sabah kondisyon ve öğleden sonra da teknik-taktik çalışmasıyla sürdürecekler. Yarın taktik ağırlıklı bir antrenman yaparak Hacettepe maçının provasını gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlılar Ankara’ya muhtemelen Cumartesi günü gidecekler. Hacettepe-Konyaspor maçı Pazar günü Cebeci İnönü stadında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak.
Konyaspor’da Koray dışında eksik yok. Antrenman eksiği bulunan Serhat Akyüz ve Uğur Akdemir de kadroda yer alamayacak. Takımda moral süper. Tüm takım; yönetici, teknik adamı ve futbolcusuyla galibiyette birleşti. Bank Asaya 1. ligde 12. haftanın açılış maçı, 7 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da Samsunspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak. 8 Kasım Pazar günü ise aynı saatte; Boluspor-Dardanelspor, Çaykur Rizespor-Orduspor, Kocaelispor-Kartalspor, Mersin İdmanyurdu-Kardemir D.Ç.Karabükspor, Giresunspor-Altay ve Adanaspor-Kayseri Erciyesspor karşı karşıya gelecek. Haftanın kapanış maçı ise 9 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Karşıyaka-Bucaspor arasında oynanacak.
KONYASPOR LİDERLİĞİ SEVDİ
Ligin 4. haftasında Bucaspor’u yenerek lider koltuğuna oturan Kartallar, Pazar günü Kocaelispor karşısında aldığı galibiyetle puanını 24’e çıkartarak koltuğu korudu. Bank Asya 1.Lig’in 11.haftasında oynanan maçlardan yedisini ev sahibi, ikisini deplasman takımları kazanırken, bu hafta beraberlik çıkmadı. Toplam 17 golün atıldığı Bank Asya 1.Ligi’nde Konyaspor’u 2 puan farkla ve 22 puanla Altay, 21’er puanla Karabükspor ve Rizespor izlemekte. Ligin dibinde ise Kocaelispor yer almakta. Zirve mücadelesi veren takımlardan Konyaspor ile birlikte Bucaspor, Adanaspor, Altay, Mersin İdmanyurdu ve Kartalspor kazanırken, Rizespor, Karşıyaka ve Boluspor puan kaybetti. Deplasmanda kazanan takımlar: Adanaspor ve Mersin İdmanyurdu oldu.  Bank Asya 1. ligde 11. haftanın en gollü karşılaşmaları 3-0 sonuçlanan Konyaspor-Kocaelispor ve Karabük-Karşıyaka maçları oldu. Dört maç ise 2-0 sonuçlandı. Ligde bu sezon aldığı 7 galibiyetin 3’ünü deplasman ve 4’ünü de iç sahada alan Konyaspor, üç maçta ise rakipleriyle yenişemezken, 11 maçta sadece bir kez yenildi.
GALİBİYET BİZE MORAL OLDU
Konyasporlu futbolcu Yusuf Kurtuluş, Kocaelispor’a karşı 3-0’lık net bir skorla alınan galibiyetin kendilerine ilk yarının kalan 6 haftası için moral olduğunu belirtirken, Konyaspor’un iyi yolda olduğunu ve sezon sonunda Turkcell Süper Lig hedefine ulaşacaklarını söyledi. Ligde her maça olduğu gibi Kocaelispor maçına da kazanmak için çıktıklarını ve kendileri açısından fazla zorlanmadan iyi bir galibiyet aldıklarını ifade eden Yusuf Kurtuluş “Sahaya çıkarken rakibin durumunun bizi ilgilendirmediğini biliyorduk. Net bir galibiyet aldık. İyi pas yaptık, iyi mücadele ettik. Çok sayıda gol pozisyonuna girdik. 3 puanı net bir skorla aldık. İnşallah bundan sonra yolumuza böyle galibiyetler alarak devam ederiz. Konyaspor iyi yolda. Kimse merak etmesin. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz yere yani Süper Lig’e yükseleceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri