Sırada Bucaspor var

Çanakkale Dardanelspor’u 2-1 yenerek ikinci yarının ilk galibiyetini alan Konyaspor’da, gözler hafta sonunda oynanacak Bucaspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı morallerin iyi olduğu gözlendi
Bank Asya 1. ligde, Çanakkale galibiyetiyle moral kazanan ve lige yeniden dönerek zirve yarışını sürdüren Konyaspor’da, Cumartesi günü deplasmanda zirvenin bir diğer iddialı takımı Bucaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları devam ediyor.
Bucaspor’a, sakat olan Erdal, Haluk, Koray ve Uğur Akdemir’den yoksun olarak yapan Konyaspor, dünü tek antrenmanla geçirdi..  Tatlıcak tesislerinde öğle saatlerinde teknik çalışma yapan Kartallar, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki antrenman daha yapacaklar ve Perşembe günü İzmir’e giderek muhtemelen Hilton otelde kampa girecekler.  Konyaspor’da, Buca maçının hazırlıkları Cuma günü ter atma idmanıyla tamamlanacak.  Konyaspor’da, Buca maçının hesapları da 3 puan üzerine yapılmakta.  Cumartesi günü oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maç D-Smart’tan naklen yayınlanacak.
Bank Asya 1. Ligde haftanın programı da belli oldu. Cumartesi günü Bucaspor Konyaspor maçıyla açılacak olan haftanın 7 karşılaşması ise Pazar günü oynanacak.. 21. haftanın perdesi Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak Altay-Karşıyaka İzmir derbisi maçıyla kapanacak.. Pazar gününün programı ise şöyle.  Saat 13:30 Kayseri Erciyesspor-Orduspor. Boluspor-Hacettepe Spor. Giresunspor-Mersin İdmanyurdu. Gaziantep Belediye-Karabükspor. Dardanelspor-Kartalspor. Samsunspor-Çaykur Rizespor. Adanaspor-Kocaelispor..
YUSUF: MAÇLARIN HEPSİ ZOR
Sezonun ikinci devresinin bekledikleri gibi zor geçtiğini ve mücadelenin ön plana çıktığı maçlardan en az kayıpla ayrılarak şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını belirten Yusuf Kurtuluş, Konyaspor'umuz için ligin Dardanelspor maçıyla yeniden başladığını ifade etti.
Dardanelspor karşılaşmasını kazanarak kendileri için yeni ve beyaz bir sayfa açmak istediklerini ve bu düşünceyle de maça çıktıklarını söyleyen  Yusuf Kurtuluş, "Beklediğimiz gibi karşımızda oyunu bozmaya çalışan ve çok koşan, genç bir takım bulduk. İyi oynadığımız dönemde bir anlık dalgınlık nedeniyle kalemizde golü gördük. Buna rağmen oyundan kopmadık. Özellikle ikinci yarı rakibimize pozisyon vermeden oyunu tamamen rakip alana yıktık. Sezon ikinci yarısı beklenildiği zor ve bir o kadar da çekişmeli geçiyor. Dardanelspor genç ve çok koşan ama tecrübesiz bir takım olmasına rağmen bizi bu maçta oldukça zorladı. Bundan sonra bütün maçlar zorlu geçecektir. Buna takım olarak hazırlıklıyız. Bizim için lig yeni başlıyor. Çok şükür yüzümüz gülüyor. İnşallah bundan sonra böyle devam edecek. Önümüzdeki hafta Bucaspor deplasmanına çıkacağız. Zor bir deplasman. Biz tabiki her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bucaspor maçı bizim için daha farklı olacak" dedi.
RECEP:ZOR OLDU, AMA KAZANDIK
Konyaspor’un tecrübeli kalecisi Recep Öztürk, Dardanelspor karşılaşmasının ligde kolay maç olmadığını bir kez daha gösterdiğini belirterek, alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve takım arkadaşlarını tebrik ederken, bu galibiyeti Bucaspor deplasmanından istedikleri sonuçla dönerek taçlandıracaklarını ifade etti. Recep, "Bank Asya 1.Lig'de artık kolay maç yok. İkinci devrede en az puan kaybı yaşayan takımlar ipi göğüsleyecekler. Burada önemli olan en az kaybı vermek. Dardanelspor zaten kadro yapısı itibariyle tam bir deplasman takımı görüntüsüne sahipti. Genç ve çok koşan bir takıma karşı oynadık. Dardanelspor karşılaşması bence bizim bu sezonki en zor ve önemli maçlarımızdan biriydi. 1-0 geriye düşmemize rağmen 2-1 kazanmasını bildik. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri