Sırada Boluspor var

Giresunspor deplasmanından 1 puanla dönen Konyaspor, yarın oynanacak olan Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların tek düşüncesi bu maçtan galibiyetle ayrılmak

Giresunspor deplasmanından 1 puanla dönen Konyaspor, yarın oynanacak olan Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların tek düşüncesi bu maçtan galibiyetle ayrılmak

 

 

Konyaspor’da gözler, yarın iç sahada Boluspor ile oynanacak maça çevrildi. Ligde istikrarlı gidişini Giresunspor maçında da sürdüren ve deplasmanda yenilgisizliğini koruyan yeşili-beyazlı takımda, Boluspor maçının hazırlıkları ara verilmeden Pazar günü gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Pazar günü, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, öğle saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana A2 Takımımızda bulunan oyuncular katılmadı. İlk antrenmanı yenileme çalışması şeklinde gerçekleştiren Kartallar dün ise akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar.. Konyaspor’da, Boluspor maçının hazırlıkları bugün ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa girecek.

 

Konyaspor’da, Boluspor maçı öncesi eksik futbolcu sayısı 2’ye çıktı..  Sakat olan Ertuğrul’un dışında, Giresun maçında sarı kart gören ve 4 sarı karta ulaşarak cezalı duruma düşen kaptan Hakan Aslantaş yarınki maçta forma giyemeyecek. Konyaspor’da Giresun maçında sarı kart gören Serkan Şahin ve Recep Aydın’ın ise 3 sarı kartı bulunmakta.

 

Konyaspor, ligde geride kalan 11 hafta da 4 galibiyet, 1 yenilgi ve 6 beraberlik aldı. Ligde ene az yenilen, en çok berabere kalan takımların arasında b.ulunan Kartallar, attıkları 9 gole karşılık kalelerinde ise 5 gol gördüler.  11. haftayı 18 puanla 6. sırada kapatan Konyaspor’un en golcü futbolcusu 4 golle Robak oldu. Bu futbolcuyu 2 golle Gökhan Emreciksin, bir’er golle de Recep, Serbay ve Erdinç izledi. Ligde ilk 4 hafta da gol atamayan Konyaspor’un 5 maçı 0-0 sonuçlandı.

 

ÖTEN: 1 PUAN DA ÖNEMLİ

 

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, Giresunspor’a karşı deplasmanda aldıkları bir puanın çok önemli olduğunu söyledi. Öten, yaptığı açıklamada, yönetim olarak göreve geldikten sonra yenilgi yüzü görmediklerini, 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik aldıklarını belirtti. Zorlu Giresunspor deplasmanından da puanla döndüklerini ifade eden Öten, “Rakibimizin puan sıralamasındaki yeri nedeniyle bizi zor bir maçın beklediğini biliyorduk. Giresunspor, bulunduğu kötü durumdan çıkmak ve 3 puan almak için direnç gösterecekti, öyle de oldu. Saha şartları da her iki takım için olumsuzdu. Buna karşın maçın 90 dakikası büyük bir mücadeleye sahne oldu. Maçta tek eksik goldü” dedi.

 

Öten, deplasmanda oynamalarına karşın maçın son 5 dakikasında bile golü arayan taraf olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti: “Konyaspor’un oynadığı maçların seyir zevki yüksek oluyor. 90 dakika boyunca sahada mücadeleyi bırakmayan ve savaşan bir ekibe sahibiz. Futbolcularımız inanılmaz mücadele sergiliyor. Bu çok güzel. Giresunspor maçında da çok iyi mücadele ettik. Giresun gibi zor bir deplasmandan puanla dönmek çok önemli. Herkesin birbirini yenebildiği ligde deplasmanda alınan bir puan kesinlikle küçümsenmemeli” diyerek sözlerini noktaladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri