Sırada Adana var

Boluspor’u deplasmanda 1-0 yenerek Play-Off yolunda dev bir adım atan Konyaspor’da şimdi gözler hafta sonunda oynanacak Adanaspor maçına çevrildi. Karapınar: Turkcell Süper Lige çıkacağız

Konyaspor’da Adanaspor maçının hazırlığı dün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Ligin ikinci yarısında, Çanakkale ve Kocaelispor’dan sonra 3. galibiyetini 30. hafta da Boluspor’u deplasmanda yenerek alan  ve 3 puanla birlikte moral kazanan yeşil-beyazlı takımda, gözler hafta sonu içi sahada Adanaspor ile yapılacak zor maça çevrildi.. Play-off umutlarını sürdürebilmesi için Adanaspor’u mutlaka yenmesi gereken Konyaspor’da, Hacettepe maçında kırmızı kart gören, bir maç ceza alan ve bu cezasını da Boluspor maçında oynamayarak çeken Ufukhan, teknik adamlar görev vermesi halinde Adanaspor’a karşı oynayabilecek. Kartal’da, cezalı futbolcu yok. Ancak, kaleci Recep ile birlikte Ömer, Erdal ve Abdulvahid’in 3’er sarı kartı bulunmakta.. Bu 3 futbolcu bir maçta daha sarı kart görmeleri halinde yönetmelik gereğince bir karşılaşmada oynayamayacaklar.

Konyaspor’da, Cumartesi günü oynanacak ve TV’den naklen yayınlanacak Adanaspor maçının hazırlıkları hafta boyunca taktik ağırlıklı çalışmalarla devam edecek ve Cuma günü tamamlanacak. Takım, aynı akşam Tatlıcak tesislerinde kampa alınacak.    
KARAPINAR:İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALDIK
Boluspor karşısında sezonun en mücadeleci oyunlarından birini ortaya koyduklarını ve sonucunda da çok istedikleri galibiyeti aldıklarını söyleyen Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, iç sahadaki kazanamama sıkıntısına hafta sonunda oynanacak Adanaspor maçından 3 puanla ayrılarak son vereceklerini ve sezon sonunda Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıyacaklarına inandığını bildirdi.
Boluspor karşısında bekledikleri gibi zor bir maç oynadıklarını ifade eden Bahattin Karapınar, "Son günlerde takımımızın yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle moralimiz bozuktu. Bu moral bozukluğunu üzerimizden atmamız için Boluspor karşısında mutlak kazanmamız gerekiyordu. Rakibimiz karşısında nasıl oynanması gerekiyorsa sahada öyle oynayan takımımız skor avantajını da yakaladı. Biraz daha dikkatli olabilseydik farklı kazanabileceğimiz bir maçtan istediğimiz sonuçla ayrılmasını bildik. Bu galibiyetle son günlerde yaşadığımız talihsiz olayların etkisinden bir nebze de olsa kurtulduk. Deplasmanda oynadığımız son iki maçı 3 puanla kapatarak kazanmayı alışkanlık haline getirdik. İç sahadaki kazanamamaya da hafta sonu sahamızda oynayacağımız Adanaspor mücadelesinden 3 puanla ayrılarak son vereceğimize inanıyoruz. Boluspor karşısında ortaya konulan mücadeleden dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Biz sezon başından beri Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağımıza olan inancımızı tekrarladık. Bu ilk 2 takım arasından olamayacağı için biraz gecikecek. Fakat Konyaspor, play-off grubundan kendisine yakışır sonuçları alarak Süper Lig'e bir sezon aradan sonra yeniden dönüşünü gerçekleştirecektir" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri