Sıra İmralı canisinin özgürlüğünde mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında güdneme dair önemli açıklamalarda bulundu...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde cezaevlerinde bitirilen açlık grevleri, Türkiye'ye mesaj gönderen Talabani, Barzani ve Gazze'ye saldıran İsrail vardı.

İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

Haftaya yine üzüntü ile başladık. Yeni kayıplarımızla yandık. Her defasında son olsun dediğimiz caniliklerin evlatlarımı aramızdan almasına seyirci kaldık. Hükümetin basiretsizliğini kızgınlıkla izledik. Olan her defasında çocuklarımza oldu. Adres sormayan bombalar, kalleşce düzenlenen baskınlar anaları evlatlarından kopardı.

EŞKİYALAR TÜRKİYE'Yİ ERİTİYOR

Yetere diyoruz ama son bulmuyor. Türk milleti eşkiyalar tarafından eritiliyor. Kandil'de tezgah açan insan kasapları artık dayanma noktasını aşmıştır. Kendisini Kaf Dağı'ndan gören Erdoğan duvara toslamıştır. Türkiye'nin 10 yılda içini boşalttılar.

Bölücü terör istediği zaman eylem yapan, şehirlere genişleyen bazende cezaevlerini üst olarak kullanan AK Parti'nin açtığı yolda ilerlemektedir. Hainlikler rahata ermiştir. Düşman kampından buluşanlar iyice şımardılar.

TERÖRİSTLER GÜNDEM BELİRLİYOR

Terör suçundan tutuklu bulunanlar Türkiye'de gündem belirleyenler olmuştur. 8 Kasım 2009 günü belediye otobüsüne molotof atan teröristler açlık greviyle çözüm aramaktadır. BDP'li vekillerde zorla açlık grvine girmişlerdir.

AĞLAMADAN SORUMLU ARINÇ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Cezaevlerinde açlık grevleri ana dilde savunmasnın önüne açmıştır. AKP cezaevlerindeki açlık grevlerine yani mezar siyasetine esir olmuştur. Öcalan kardeşi aracılığı için sonlandırılsın dedi. Ağlamadan sorumlu bakan ise teşekkürlerini sunmuştur.

Mehmetçiğin tabutlarını görmeyen haysiyetsizlerin açlık grevi olunca insanlık açıklamaları vicdansızlıktır. Bunlar Kandil'de PKK, Kuzey Irak'ta Barzani aşığıdır. Türkiye'de ise bedbahlardır.

İMRALI CANİSİ İLE 3 KEZ GÖRÜŞTÜ

Bunlar sözde Türk gibi görünen hainlerdir. Farkedemedikleri tek gerçek Türk milletinin haysiyetidir. İmralı canisi ve AKP 3 kez irtibat kurmuştur. AKP bile bile lades dedi ve 3 istekten ikisini vicdanı sızlamadan karşılamıştır.

Eski tip koster gitmiş yeni gelmiştir. Bozuk koster bahanelerine artık sığınılamayacak. İşin ilginç yanı bu zihniyet bir yandan idamdan bahsedip diğer tarafından Öcalan ile görüşmekten tedirginlik duymamıştır.

Bu tavrını devam ettirerek açlık grevlerin bitmesimi kendisine mal etmesine artık şaşırlmayacak. Erdoğan her defasından ter köşe yapmaktadır.

Açlık grevlerine pabuç bırakmayan Erdoğan aslında aktif rol almıştır.

Erdoğan acilen cevap vermelidir bu açlık grevin, teorisleri arasında kimelr var. Ölüm ile demokrasiyi aynı kategoriyi sokmak hangi mantığa hizmnettir. Bundan sonra sıra PKK'nın affedilmesi mi.

Türkiye'nin bu vahim ortam içinde Talabani ve Barzani maksatını çok iyiy bildiğimiz gazeteci ile mülakatlar yapmıştır. Bu ikisi de PKK'nın taleplerini sıralamıştır. Ayağımıza çağırdımığız bu ikili şimdi bize akıl veriyor.

AKP'nin gurur kayanğı Barzani, sızlanmalarını seslendirmiştir. Barzani 4 parçalı Kürdistana atıf yapmıştır. Ama AKP'den hala cevap yok.

HAZIR KITA BEKLEYEN KALEMLER VAR

İmralı canisinin önce hapishane şartlarının iyileştirmesi, arkasından ev hapsine alınması ve affedilmesini Talabani sunmuştur. Gerçek bir ateşkesin sağlanması ve genel af önerilerini getirmiştir. Bir el işareti ile anında Irak'a hazır kıta bekleyen kalem sahipleri vardır.

Talabani Türkiye'yigündeminden çıkarmıştır. Irak'tan umudumunu kesip Türkiye'nin bir parçası ile hayal kuruyorsa kabusla uyanır. Ona Kandil'den bir mağara kiralıyalım.

Talabani PKK'nın kendisine geldiğini genel affın çıkarılması gerektiğini söylemiştir. Geçen eylül ayından Erdoğan'a bunlar iletildiğinde. Başbakan kamuoyu genel affa hazır değil demiştir. Erdoğan PKK'nın genel affına hazırdır. milliyetçi görüşleri yalan ve asılsızdır.

Türk milleti tüm oyunları bozacaktır. MHP herşein farkındadır. Türk milleti dağıtacak projelerin önünde karşı duracağız.

BU SALDIRIYI KINIYORUZ

İsrail'in Gazzeye yaptığı saldırıda ölü sayısı gittikçe artıyor. Bu saldırıları kınıyoruz. bunlar İsrailin klasik davranışıdır. Bu insani değerle izah edilmeyecektir.

Uluslararası toplum yine duyarsız yine hareketsizdir. İsrail tarafına atılan füzeleri uygun gören Obama adaletsizliğin içine düşmüştür.

Mısır ziyaretinde Erdoğanm'ın değerlendirmeleri Filistinli kardeşlerimeze hiç bir şey sağlayamacak. Erdoğan daha Mavi Marmara'yı bile sormamıştır.

Filistin davası adaletli bir şekilde çözülmedi. İsrail saldırganlığını kınıyorum mazlumların ahı yerde kalmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri