Sinirler geriliyor

Konyaspor bir taraftan CAStan gelecek haber beklenirken, bir taraftan da yeni sezonun hazırlıkları için çalışmalar sürdürülüyor

Konyaspor bir taraftan “CAS”tan gelecek haber beklenirken, bir taraftan da yeni sezonun hazırlıkları için çalışmalar sürdürülüyor. Çeşme’de tatil yapan Yılmaz Vural’ın da kulağı gelecek iyi haberde

 

Konyaspor camiasında sinirler iyice gerilmeye başladı. Bir tarafta CAS’ı bekleyen Kartal, bir taraftan da yeni sezonla ilgili çalışmaları sürdürüyor. Ancak, belirsizlik Konyaspor camiasını germeye de devam ediyor. Bank Asya 1. ligde sezonun 14 Ağustos’ta açılması nedeniyle Konyaspor’da lig hazırlıklarının Haziran ayı sonunda başlatılması planlanmakta. FİFA’nın verdiği transfer yasağı nedeniyle CAS’a yapılan yürütmeyi durdurma başvurusunun sonuçlanmasının ardından transfer konusunda hareketlilik beklenen yeşil-beyazlı takımda, yönetimin hafta içerisinde toplanarak teknik direktör konusunu belirleyeceği ve yeni sezon hazırlık tarihini tespit ederek kadrodaki futbolculara haber verileceği öğrenildi.. Teknik direktör olarak ise, öncelikle Yılmaz Vural’la görüşüleceği, Vural gelmemesi halinde alternatif isimlere dönüleceği belirtildi.

Konyaspor’da, transfere yasağının kalması halinde, mevcut kadro alt yapıdan yetişen gençlerle takviye edilecek ve bunların dışında en az 5-6 yeni transfere yapılacak.. Yönetimlin, bu isimleri de belirleyerek temasa geçeceği ileri sürüldü. Transfer yasağı kalkmaması halinde ise, mevcut kadro gençlerle tamamlanarak lig hazırlıkları için start verilecek.

Bilindiği gibi, Bank Asya 1. ligde perde 14 Ağustos’ta açılacak. İlk yarı 18 Aralık’ta tamamlanacak. Ligin ikinci yarısı ise 22 Ocak'ta başlayacak ve 13 Mayıs 2012'de oynanacak maçlarla sona erecek.

Bu arada, CAS’a yapılan itirazın en geç 10 gün içerisinde belli olması beklenmekte. İngiltere premier lig takımlarından Chelsea’nın avukatıyla birlikte Konyaspor yönetimince görevlendirilen avukat tarafından yapılan itirazda, 2 dönemlik transfer yasağı cezasının yürütmesinin durdurulması istenmişti. 

Öte yandan, yeşil-beyazlı kulüpte önceki dönemlerde yöneticilik yapmış bazı kişiler, Konyaspor’un kaderiyle baş başa bırakıldığı gibi bir imaj verilmeye çalışıldığını, mevcut yönetimin kendi hatalarının faturasını, eski yönetimlere çıkarma gibi bir çabasının yakışık almadığını ifade ettiler.  Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Konyaspor’un bunu hak etmediğini dile getiren eski yöneticiler,  Konyaspor’daki bu sorunları sadece mevcut yönetimden çözmesini beklemenin de haksızlık olduğunu ifade ettiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri