Sınırlarımı zorlayacağım

Atiker Konyaspor'un yeni transferi Adrian Ioan Hora, "Kendi açımdan güzel bir sezon geçirdim. Bu sezonda daha üstüne koyup, sınırlarımı zorlayıp başarılı olmak istiyorum" dedi

Atiker Konyaspor'un yeni transferi Adrian Ioan Hora, Atiker Konyaspor'un geçen sezon büyük bir başarıya imza attığını ve kendisinin de bu başarıya katkı sağlamak adına burada bulunduğunu söyledi.

İLK 4'Ü HAK EDİYORUZ

Açıklamalarına 'Buraya geldiğim için çok mutluyum' sözleriyle başlayan 27 yaşındaki golcü oyuncu Adrian Ioan Hora "Gerçekten profesyonelce çalışan insanlar var. Bu takım Türkiye Ligi’nde ilk 4’ü hak ediyor" dedi. Yeni transfer Adrian Ioan Hora, "Tabiki de buraya gelmemde en büyük etkenlerden bir tanesi ateşli taraftarımız. Romanya’da bu tür hislere sahip olamıyoruz. Çünkü çok taraftar yok. İnternetten taraftarlarımızı izledim ve kendimi gerçekten onların destekleriyle birlikte oynadığım vakit gerçek bir futbolcu gibi hissettireceklerine inandım" diye konuştu.

GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİM

Kulüp binası içerisindeki müzeyi gezen ve geride bıraktığımız sezon hem takımımızın hem de kendisinin başarılı bir sezon geçirdiğini de sözlerine ekleyen Ioan Hora, "Kendi açımdan güzel bir sezon geçirdim. Bu sezonda daha üstüne koyup, sınırlarımı zorlayıp başarılı olmak istiyorum. Takımız Konyaspor'da geçen sene harikulade bir başarı elde etti. Bu sezon da inanıyorum ki aynı başarıya imza atacak ve kupada da gönlümden geçen bu güzel müzeye bir tane Avrupa Kupası koyabilmek" şeklinde görüş belirtti.

88 BENİM UĞURLU SAYIM

2016-17 sezonunda Atiker Konyaspor'da 88 numaralı formayı giyecek yeni transfer Ioan Hora, "88 benim uğurlu numaram. 1988 yılında doğdum ve Romanya’da oynadığım takımlarda hep 88’i kullandım ve 88 numara bana çok başarı getirdi. Bu yüzden 88 numarayı tercih ettim. Ümit ediyorum ki bu numarayla burada da başarılı olacağım ve ligi daha iyi yerlerde bitireceğiz" görüşlerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri