Single İstanbul Turizm filosunu güçlendirdi

Single İstanbul Turizm araç filosuna kattığı 3 Renault Fluence ve 2 Renault Sembol için şükür kurbanı kesti

Single İstanbul Turizm araç filosuna kattığı 3 Renault Fluence ve 2 Renault Sembol için şükür kurbanı kesti. Araç filolarını 5 yeni Renault ile güçlendirdiklerini söyleyen Single İstanbul Turizmin sahibi Servet Nükte müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını belirtti. 2 yıldır müşterilerine hizmet verdiklerin aktaran Servet Nükte, “Sektörde önceden Nükte Turizm olarak hizmet veriyorduk. Bundan sonra müşterilerimize Single İstanbul Turizm ismiyle hizmet vereceğiz. Müşterilerimize turizm seyahat, uçak bileti, otel tatil rezervasyonu ve Rent a car alanında hizmet veriyoruz” dedi.

 

Konya’dan sonra İstanbul’a da ofis açtıklarını belirten Servet Nükte, “Konya’dan araç kiralayan birisi aracını İstanbul’daki ofisimize teslim edebilir. Aracı teslim etmek için Konya’ya gelmesine gerek yok. İstanbul’dan sonra Ankara, İzmir ve Antalya’da da şubeler açmak istiyoruz. Konya’dan Türkiye’ye açılacağız.  Amacımız tüm Türkiye hizmet veren bir firma olmak ” dedi.

 

2 yıldır müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verdiklerini aktaran Servet Nükte, “Bizim için öncelikli olan müşteri memnuniyetidir. Bu güne kadar müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunduk. Bundan sonrada müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunmak için çalışacağız. Tüm Türkiye’ye hizmet veren bir firma olmak için çalışıyoruz. Bunu başarmanın yolunun ise müşteri memnuniyetinden geçtiğinin farkındayız” diye konuştu.

 

MEHMET ALİ ÖZYER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri