Sincap’ta yeni dönem

Sincap Marketler Zincirinde yeni yapılanma oldu. Konyada faaliyet gösteren büyük firmaların distribütörlüğünü yapan Aşçılar, Deresallar, Söz Gıda, Celka ve Eko Market güç birliği yaparak Sincap Marketler Zincirini devir aldılar.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Orhan Sözen,  Genel Müdürlüğünü Ali Tabak’ın yapacağı Eko Marketler ile Sincap Marketler, yeni yapılanmada Sincap Marketler Zinciri olarak hizmete devam edecek.

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Orhan Sözen, “Konya için yapılması gereken ve zorunlu hale gelen satın alma işlemi, ortakların büyük fedakarlıkları neticesinde gerçekleştirilmiştir. Bu satın alma işleminde en büyük kazanç Sincap Marketler’e hizmet veren tedarikçilerin olmuştur. Çünkü bütün tedarikçi firmaların hizmet verebileceği ve bu imkanla işlerini büyütebileceği 23 şubeli bir market zinciri hizmete devam ettirilmiştir. Yeni yapılanma ile kurumsal çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır” dedi. Orhan Sözen birleşmeden sonra sorumluluklarının daha da arttığını belirterek, şunları söyledi: “Bizler sorumluluklarımızı bildiğimiz kadar bu sorumluluklarımız karşısında neleri yapabileceğimizi de iyi biliyoruz. Konya ve yakın çevremizde Perakende sektörünün bizim dışımızda da daha da büyümesi için gerekli çalışmalar yapılacak ve gerekli destekler verilecektir. Bu desteklerin perakende sektörünü büyütmesi yanında tedarikçilerinde büyümesine sebep olacaktır. Alışveriş merkezlerimiz Konya’mızın yükselen bir değeri olarak sektörde yerini en kısa sürede alacaktır. Zengin ve kaliteli ürün çeşitlerimiz, ekonomik fiyatlarımız ile hemşerilerimize hizmet vermenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri