Sincap’ta her gün indirim var

Sincap Marketler Zinciri, Manav ve Şarküteri ürün gruplarında belirli günlerde uyguladığı indirim günlerini haftanın 7 gününe çıkardı.
Sincap Marketler Zincirinden yapılan açıklamada, şu değerlendirmelere yer verildi: “Hemşerilerimizden gördüğümüz yakın ilgi ve alaka sayesinde her geçen gün gücümüze güç katarak yapılanmamız devam etmektedir. 2002 yılında tek market olarak başlayan çalışmamızda bugün 15 marketimizle kaliteden ödün vermeden ekonomik fiyatlarla hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Müşterilerimizden gelen yoğun istek üzerine Manav ve Şarküteri bölümünde haftanın belli günlerinde yaptığımız indirimlerin yanı sıra tüm temel gıda ve ihtiyaç maddelerinde, temizlik ürünlerinde haftanın 7 günü yaptığımız indirimlerle çok daha uygun fiyatlı yepyeni ürünleri hemşerilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”
Açıklamada, ekonomik sıkıntının her geçen gün arttığı günümüzde müşterilerin evdeki hesaplarına uyacak şartlarda, halka destek olmak isteyen bir anlayışla,  bundan sonra Sincap’ta her gün şok indirimlerin olacağı vurgulandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri