Sinan Oğan'a kürsüde saldırı

MHP'den ihraç edilen muhalif vekillerden Sinan Oğan, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi'nde kürsüde konuşurken saldırıya uğradı.

MHP’den ihraç edilen ve referandum için ‘hayır’ çalışması yürüten siyasetçilerden Sinan Oğan, bir konferans için gittiği Bahçeşehir Üniversitesi’nde kürsüde konuşma yaparken bir kişinin saldırısına uğradı.

Oğan, Bahçeşehir Üniversitesi'nde katıldığı konferansta konuşurken sahneye fırlayan bir kişi kürsüyü itip yere devirdi. Eylemci, "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganı attı.

Basına kapalı konferansta yaşananlar Oğan'ın 'periscope' yayınına yansıdı. Olay çıkaran kişinin salondan çıkarılmasının ardından Oğan konuşmasına devam etti.

Konferansın ardından olayla ilgili açıklama yapan Sinan Oğan, "Bir saldırı oldu. Biz burada demokrasiyi anlatırken maalesef ki daha önce Iğdır'dayken PKK'nın saldırısına uğramıştık. Mecliste AKP'lilerin saldırısına uğramıştık. Bugün Ülkücü olduğunu iddia eden ancak kandırılmış bir gencin saldırısına uğradık" dedi. Kendisine fiziksel bir müdahalenin olmadığını belirten Oğan, "Kürsüye devirdi" dedi.

Oğan'ın şikayetçi olmaması üzerine olay çıkaran kişi gözaltına alınmadı.

Yaşananlarla ilgili Meral Akşener Twitter hesabından "Sn Sinan Oğan'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Referandumda evet diyenlere herşey mübah, hayır deme hakkını kullanana saldırı" açıklaması yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri