Sinacı: Mutlaka hedefleriniz olmalı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi tarafından organize edilen "Üniversite Sanayi İşbirliğinde Sektör Deneyimlerinin Gençlerle Paylaşımı" konulu konferan

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi tarafından organize edilen "Üniversite Sanayi İşbirliğinde Sektör Deneyimlerinin Gençlerle Paylaşımı" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Başkan Sinacı, teori ile pratiğin entegresi, iş dünyasında süreçlerin ilerleyişi ve güncel ekonomik gelişmeler hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Katılımın yoğun olduğunu programda konuşan Başkan Sinacı, “Bugün sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Çünkü bu ülkenin gençleri olarak sizler geleceğimiz için çok önemlisiniz. Hepiniz verdiğiniz emeklerin karşılığında buradasınız. Hepimizin sorumlulukları var. Bizim sorumluluklarımız da sizlerle işbirliği yaparak gelecekte ülkemiz için neler yapabilirizi planlamak. Bu yüzden ASKON Konya Şube Başkanı olarak şahsım ve ekip arkadaşlarımız ile üniversite-sanayi işbirliğini çok önemsiyoruz. Sizin projeleriniz ve sanayimizin alt yapısı ile ortaya çok güzel işler çıkabilir. Sizlere tavsiyemiz; sadece teorik bilgi ile kendinizi sınırlamayın. Sizlere kapımız her zaman açık. İş yerlerimize gelin, orada yapılan çalışmaları inceleyin. İşletme yönetimi ile ilgili katkılar sunun. Tecrübeli iş insanlarından faydalanın. Birlikte ülkemizi kalkındıracak işler yapalım” dedi.  Sinacı, her gencin mutlaka hedef belirlemesi gerektiğinin altını çizerek, “Ben de hedefleri olan genç bir mühendis olarak sektöre atıldım. Bugün hedeflerimin birçoğuna ulaştım. Azim ve inanç insanlara herşeyi yaptırabilir. Yarın çok iyi yerlerde olmamanız için hiçbir sebep yok” diye konuştu. Konuşmalar sonrası soru cevap kısmına geçildi. Başkan Sinacı, davetlerinden dolayı yöneticiler ve öğrencilere teşekkür etti. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri