Şimdi sırada Beşiktaş var

Torku Konyaspor’da, Beşiktaş maçı öncesi Marice, Vukoviç ve kaleci Felgueras dışında eksik yok. Moral süper. Gençlerbirliği galibiyetiyle puanını 41'e yükselten yeşil beyazlılar rövanş peşinde

Ligde son 3 haftaya giren Torku Konyaspor’da gözler, 32. hafta da Pazartesi günü Ankara’da oynanacak Beşiktaş maçına çevrildi.  Gençlerbirliği galibiyetiyle 8. sıraya çıkarak hedefini 7. sıra olarak belirleyen Torku Konyaspor’da dün dinlenen futbolcular bugün yeniden topbaşı yapacaklar. Yarında taktik çalışacak olan Kartallar, Pazar sabah antrenmanı ve öğle yemeğinden sonra Ankara’ya gidecekler.

Torku Konyaspor’da, Beşiktaş maçı öncesi Marice, Vukoviç ve kaleci Felgueras dışında eksik yok. Moral süper. Kart cezasını tamamlayan Ali Turan, Selim Ay ve Kenan Özer teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

Kartallar, ligde Pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçının ardından 23 Mayıs Cumartesi günü Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Torku Konyaspor lig perdesini ise, Bursa deplasmanında kapatacak.

Spor Toto Süperi ligde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki şampiyonluk yarışı bütün hızıyla sürüyor. Kalan 3 hafta da en az puan kaşybı yaşayan takım lig sonunda şampiyonluğa ulaşacak. Dipte ise Balıkesirspor, Erciyesspor ve Karabükspor için ümitler iyice azaldı. Ancak, matematiksel olarak Çaykur Rizespor, Sivasspor içinde düşme tehlikesi henüz tamı olarak geçmiş değil.

BEŞİKTAŞ DÜŞÜNSÜN

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, pazadtesi günü oynanacak olan Beşiktaş maçında puan almak için mücadele edeceklerini belirterek, “Lig'den düşmesi hemen hemen kesinleşen Kayseri Erciyes takımı şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe'den hem de Kadıköy'de puan alıyorsa veya galibiyeti kaçırıyorsa, biz neden Beşiktaş'ı yenmeyelim ya da puan almayalım” dedi.

Beşiktaş'ın daha stresli olduğunun altını çizen Aksoy, “Biz gayet rahatız. Ama rakibimiz bizim kadar rahat değil. Dolayısıyla biz kazanırsak rövanşı almış oluruz, ama Beşiktaş kaybederse ne olur bilemem.  Onun için de maça rahat başlayacak ve rahat bitirecek taraf biziz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri