Şimdi sırada Antalya var

Torku Konyaspor'da, Cumartesi günü akşam saatlerinde oynanacak Antalyaspor maçı öncesi sarı kart cezalısı Traore dışında eksik yok. Moral iyi. Yeşil-beyazlılar camia olarak galibiyette birleşti

Torku Konyaspor’da gözleri lige çevrildi. 14. haftada ki rakip: Eto’o'lu Antalyaspor.  Ziraat Türkiye kupası 3. kademe maçında, önceki akşam Kocaeli Birlikspor'u rahat geçerek gruplara kalan Torku Konyaspor’da, Antalyaspor maçı hazırlıkları dün ara verilmeden yeniden başladı. Dün, Kocaeli Birlikspor maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparken, bu karşılaşmada dinlendirilen diğer oyuncular ise, kondisyon ve teknik-taktik çalışması gerçekleştirdi. Antalyaspor’u yenerek çıkışını sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün ve yarın basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilecek taktik antrenmanlarla devam edecek.  Torku Konyaspor'da, Cumartesi günü akşam saatlerinde oynanacak Antalyaspor maçı öncesi sarı kart cezalısı Traore dışında eksik yok. Moral iyi. Yeşil-beyazlılar camia olarak galibiyette birleşti. Karşılaşmanın biletleri de dünden itibaren ilgili noktalar ve stat gişelerinden satışa çıkartıldı. 

KOCAMAN: AMACIMIZ GRUPLARA KALMAKTI

Ziraat Türkiye Kupası 3.kademe maçında Kocaeli Birlikspor'u 4-1 mağlup eden Torku Konyaspor'da, mücadeleyi değerlendiren Aykut Kocaman, bocaladıkları dönemde kuvvetli bir geri dönüş yaparak iyi bir galibiyet aldıklarını belirtti ve kupada turu geçerek gruplara kalma amacını başardıklarını söyledi. Kocaeli Birlikspor maçı ile ilgili açıklamada bulunan Teknik Kocaman, "Skordan ziyade esas amacımız maça çıkarken turu geçip gruplara kalmaktı. Tur içinde içeride oynama avantajıyla şanslı bir kura olduğu söylenebilir. Ancak diğer taraftan kapasiteli takımlardan bir tanesi, kendi kategorilerinde şampiyonluk istiyorlar. Görünen o ki geniş kadrolarıyla 'Acaba kupaya da tutunabilir miyiz? diye geldiler. Maça bakıldığında ilk yarıda takım bütünlüğü açısından doğrularımız fazlaydı. 2-0 öne geçtik. Açıkçası rakibin gol atamaması bizimde şansımızdı. Onların hazırladıkları kadar bizde ilk yarıda onlara çok gol pozisyonu hazırladık. Bayağı ciddi hatalar yaptık. Ancak buna rağmen devreye 2-0 önde girmek büyük avantajdı. Ama bu avantajımızı ikinci yarının hemen başında yitirdik. Oyunun başında gelen gol Kocaeli Birlikspor'u oyunun içine daha yüksek moralle soktu. Belki 5-6 dakika olabilir ama 10 dakikayı bulmayan bir sarsıntı geçirdikten sonra çok güçlü bir şekilde geriye döndük. Hem ilk yarının izlerini hem de ikinci yarının başında yediğimiz gol ve sonrasındaki sarsıntının izlerini silecek kuvvetli bir oyun oldu. Çok net pozisyonlar oldu ve çok net bir galibiyet aldık. Amaç tturu geçmekti, başardık. Bundan sonra grup maçlarına bakacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri