Şimdi sırada Akhisar var

Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü oynanacak Akhisar maçı öncesi tek eksik, Antalya kampında sakatlanan Ömer Şişmanoğlu. Kartal, yarın uçakla önce İzmir'e oradan da Manisa'ya geçerek kampa girecek

MORALLER İYİ

Torku Konyaspor lige döndü.Rakip Akhisar Belediye Gençlik. Ziraat Türkiye kupasında, İnegölspor ile 4. maçına çıkan ve rakibini ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenip liderliğini sürdürerek gruptan çıkmayı garantileyen Torku Konyaspor’da gözler Akhisar maçına çevrildi.  

İkinci yarı perdesini, Cumartesi günü, Manisa’da oynayacağı Akhisar maçıyla açacak olan Torku Konyaspor’da futbolcular dünü dinlenerek geçirdi. Bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma yapacak olan Torku Konyaspor’da kafile Cuma günü uçakla İstanbul’a, oradan İzmir’e uçacak ve Manisa’ya geçerek kampa girecek. Kartallar, maçtan sonrada aynı güzergahtan Konya’ya dönecekler ve hafta içerisinde Kayserispor ile Ziraat Türkiye kupasında 5. maça çıkacaklar.  Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü oynanacak Akhisar maçı öncesi tek eksik, Antalya kampında sakatlanan Ömer Şişmanoğlu. Sissoko’nun ise hazır olmadığı, bu nedenle oynamasının zor olduğu öğrenildi. Konyaspor’da, yeni transfer Skubiç, Traore oynamaması halinde  muhtemelen Akhisar maçında ilk 11’de görev yapacak. Böylece, Ömer Ali ileride görev yapacak.

KOCAMAN: BİR ENGELİ DAHA GEÇTİK

Konyaspor'un 2-0 kazandığı İnegölspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, İnegölspor engelini kayıpsız geçtiklerini ve grubu ilk sırada tamamlama adına önümüzdeki hafta Kayserispor ile önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Kocaman, Riad Bajic ve Halil İbrahim Sönmez'in golleriyle 2-0 kazanılan İnegölspor maçının ardından açıklamalarda bulunarak, "Öncelikle İnegölspor'u çirkinleştirmeden oynadığı oyun ve ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kalite olarak rakibimizden üstündük. Bunu olması gereken dakikalarda oyuna ağırlığımızı koyarak ve o dönemlerde bulduğumuz güzel gollerle skor avantajını elimize alarak gösterdik. İlk yarıda yakaladığımız skor avantajını ikinci devrede de devam ettirdik. Yakaladığımız pozisyonlar vardı. Bunları gerek son paslardaki isabetsizlik, gerekse son vuruşları değerlendiremediğimizden dolayı golle sonuçlandıramadık. Güzel ve iyi bir maç oldu. Bizim için hem grup liderliğini devam ettirmek hem de hafta sonu ligde oynayacağımız Akhisar Bld.Spor maçı öncesinde iyi bir moral oldu. Şimdi Kayserispor ile deplasmanda oynayacağımız maç kupada grup birinciliği açısından büyük önem taşıyor. İnşallah gereken sonucu alıp grubu ilk sırada tamamlama hedefimize ulaşırız" diye görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri