Şimdi rövanşı alma zamanı!

Torku Konyaspor bugün Başakşehir ile 26. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Tek hedef: 3 puan. Takımda eksik yok. Moral iyi. Saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek

HEDEF FARKI 9'A ÇIKARMAK

Torku Konyaspor Süper Lig’in 26. haftasında sahasında karşılaşacağı Başakşehir'den hem 4-0'ın rövanşını almak hem de en yakın rakibini mağlup ederek başakşehir ile puan farkını 9'a çıkarmanın hesaplarını yaparak sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılarda İstanbul ekibine karşı önemli bir eksik bulunmazken, Skubiç'in bu maçta forma giymesi bekleniyor.

HAKEM SERKAN ÇINAR

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 25 haftada topladığı 46 puanla puanla 3. sırada yer alan Torku Konyaspor, 26. hafta mücadelesinde bugün sahasında 40 puanlı en yakın takipçisi Medipol Başakşehir   ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Torku Arena Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmada Serkan Çınar düdük çalacak. saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmada Çınar'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Bahtiyar Birinci yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hasbi Dede.

10 RANDEVU

Torku Konyaspor ile Medikol Başakşehir bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig tarihinde 10. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 9 karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip, 1 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, turuncu-mavili ekip ise 5 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Torku Konyasphor, rakibine 4-0 mağlup olarak büyük bir hayak kırıklığına neden olmuştu..

MUHTEMEL 11

Başakşehir’i yenerek lig üçüncülüğü yarışında önemli bir avantaj elde etmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da, hazırlıklar dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa alındı. Yeşil-beyazlı takımda eksik yok. Moral süper. Camia galibiyette birleşti. Taraftarların büyük ilgi göstermesi beklenen maça Kartallar muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar. Konyaspor: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Douglas- Ali Çamdalı, Holmen- Ömer Ali, Traore, Meha- Rangelov. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri