Şimdi iş zamanı

Milli maç nedeniyle izin verilen futbolcular, bugün topbaşı yapacaklar. Önümüzdeki hafta Gaziantepspor'u konuk edecek olan temsilcimizde sakat oyuncuların tedavisi sürüyor

Torku Konyaspor’da izin bitti. Gaziantepspor maçı hazırlıkları bugün başlayacak. Takımda sarı kart ve kırmızı kart sayısı arttı. Trabzonspor maçının ardından, Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak teknik adamlar tarafından verilen üç günlük izin bitti. Bugün tesislerde toplanacak olan yeşil-beyazlılar,saat 11.00’de haftanın ilik antrenmanına çıkacak. Kartallar, çalışmalarını hafta boyunca sürdürecekler. Bu arada, hafta sonunda U21 veya bir başka takımla özel maç oynanmasının planlandığı öğrenildi.

Torku Konyaspor'da, sakat futbolcular Marica, Rangelov, Recep ve Djalma’nın tedavileri de sürdürülüyor. Bu futbolculardan Djalma, Rangelov ve Recep’in Gaziantep maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Torku Konyaspor’da kart sayısında da artış oldu. Yeşil-beyazlı takımda, sezon başından buyana oynanan 9 maçta 12 futbolcu, toplam 21 sarı ve biri kupa maçı olmak üzere 2 futbolcu da kırmızı kart gördü.

İstatistiklere göre, Torku Konyaspor’da Ali Turan, Mehmet Güven ve Ali Çamdalı 3’&er sarı kartla ceza barajında bulunmakta. Torje, Ömer Ali ve Tolga ise 2’şer sarı kartla oynamakta. Mehmet uslu, Marica, Recep, Vukoviç, Selim Ay ve Aleks Hleb ise 1’ere sarı kart gördü. Torku Konyaspor’un Atlaya ile oynadığı Ziraat Türkiye kupası maçında 2 sarı karttan kırmızı kart gören Ali Çamdalı, cezasını Karabükspor maçında oynamayarak tamamladı. Karabükspor maçında yine iki sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Selim Ay ise cezasını Trabzon maçında çekti. Bu futbolcu, 10. haftada Gaziantepspor ile yapılacak maçta takımdaki yerini alabilecek.

Recep ÇINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri