Silopi’de Aşiret Kavgası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde iki aşiret arasında önceden bulunan bir husumet nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.Yeni Şehir Mahallesi'nde aralarında daha önceden husumet bulunan iki aşiret arasında kavga çıktı....

Şırnak’ın Silopi ilçesinde iki aşiret arasında önceden bulunan bir husumet nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Yeni Şehir Mahallesi'nde aralarında daha önceden husumet bulunan iki aşiret arasında kavga çıktı. Ortamın iyice gerilmesiyle beraber bu kez silahlar kullanıldı. Mahalle meydanında çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Yaralılar, önce Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Silopi’de yapılan ilk müdahaleden sonra yaralılardan 5 kişi Cizre Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Zeki Onuk kurtarılamadı.

Olayda yaralanan diğer 2 kişi de güvenlik gerekçesiyle Cizre’ye sevk edildi. Kavgada yaralanan Abdullah Solun, Gülcan Onuk, Serhat Onuk, Fuat Sevimli, Ömer Nayci ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin tedavileri Cizre Devlet Hastanesi’nde devam ediyor. Yaralıların getirildiği Cizre Devlet Hastanesi önünde sivil polis ve Özel Harekat polisleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Olayla alakalı soruşturma başlatılırken, ilçede gerginlik devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri