Şile Otoyolunda Feci Kaza: 1 Ölü 6 Yaralı

Şile otoyolunda karşı şeride geçen bir otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3'ü ağır 6 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.Kaza saat 11.40 sıralarında Ömerli Kavşağı yakınlarında...

Şile otoyolunda karşı şeride geçen bir otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3'ü ağır 6 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza saat 11.40 sıralarında Ömerli Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddialara göre İstanbul istikametine seyir halindeki 34 KCU 92 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple karşı şeride geçerek Şile istikametine giden Tamer Aba'nın kullandığı 06 ELZ 92 plakalı otoobile çarptı. 4 kişinin içinde bulunduğu 34 KCU 92 plakalı otomobil ortadan ikiye bölündü. Henüz kimlikleri belirlemeyen otomobildeki 4 kişiden biri olay yerinde can verdi. Ağır yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Şile istikametine giden Tamer Aba'nın kullandığı otomobildeki 3 kişi de hafif şekilde yaralandı. Tamer Aba, Ayşegül Aba ve Çiğdem Aba olay yerine gelen ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ortadan ikiye bölünen otomobildeki şahısların kimlikleri henüz belirlenemedi.

Jandarmanın olay yerindeki incelemeleri sürüyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri