Silahlı Saldırı Güvenlik Kamerasında

Emniyet, Zeytinburnu’nda uyuşturucu sattığı iddia edilen bir kişinin esnaf tarafından uyarılması üzerine çıkan silahlı çatışmaya ilişkin görüntüleri paylaştı. Polis, bir kişinin öldüğü olayın failini yakaladı. Tutuklanan zanlı,...

Emniyet, Zeytinburnu’nda uyuşturucu sattığı iddia edilen bir kişinin esnaf tarafından uyarılması üzerine çıkan silahlı çatışmaya ilişkin görüntüleri paylaştı. Polis, bir kişinin öldüğü olayın failini yakaladı. Tutuklanan zanlı, cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, geçtiğimiz Mart ayında Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi’nde yaşanan olay hatırlatıldı. Mahallede iş yeri bulunan İ. Y. (40) isimli şahsın U. K. İsimli şahsı mahallede uyuşturucu satmaması yönünde uyardığı, U. K.’nin ağabeyinin de olay yerine gelerek söz konusu iş yerini kurşunladığı vurgulandı. Bu sırada, sokakta bulunan E. C. İsimli şahsın çatışmanın arasında kalarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Olayın faili M.K. polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı. Mahkemeye çıkarılan U. K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis, çatışmaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini de paylaştı. Görüntülerde; ellerinde silah bulunan 3 kişinin sokakta koştuğu ve ateş ettikleri görülüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri