Silahlı kavgada 3 kişi tutuklandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 1 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla neticelenen silahlı kavgada gözaltına alınan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 1 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla neticelenen silahlı kavgada gözaltına alınan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyşehir’e bağlı Sadıkhacı Mahallesi’nde 29 Haziran günü, komşu olan iki taraf arasında tabanca ve av tüfeklerinin kullanıldığı silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Olay sonrası jandarma tarafından gözaltına alınan B.Y. (22) ve kardeşi R.Y. (36) ile O.Y. (50) “kasten öldürme” iddiasıyla sevk edildikleri Beyşehir Adliyesi’nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Tutuklananlar arasında silahlı kavgada yaralandıktan sonra tedavisini müteakip hastaneden taburcu olan O.Y. de yer aldı.

Sadıkhacı Mahallesi’nde, aralarında bir meseleden dolayı husumet olan ve mahkemelik oldukları belirtilen komşu iki aile arasında yolda karşılaştıklarında ileri sürülen küfürleşme sonrasında av tüfekleri ile tabancanın kullanıldığı silahlı kavga olayı yaşanmış, açılan ateş sonucu av tüfeğiyle vurulan Volkan B. evinde hayatını kaybetmiş, saçma isabet eden E.B. ile karşı taraftan A.Y. (44) ve O.Y. (50) yaralanmış, yaralılar kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Yaralılardan A.Y., acil serviste yapılan müdahalenin ardından Konya’ya sevk edilmişti.
Silahlı kavga olayının ardından Jandarma olayda kullanıldığı ileri sürülen bir tabanca ile 2 av tüfeği ele geçirmişti. Jandarmanın şüphelilerin evlerinde yaptığı aramada 8 dolu tüfek fişeği ve 2 av tüfeği ile kuru sıkıdan gerçeğe çevirme bir tabanca daha ele geçirdiği öğrenildi. Olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı ile tüfek kartuşu rastlandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlçeler Haberleri