Sıkıntıları aşacağız

Osman Özdemir: Çalışmalardan memnunum. Zihinsel alışverişte bizim için çok önemli. Oyuncularda küme düşmenin vermiş olduğu moral bozukluğu var. İnşallah biz bunu kısa sürede atlatacağız
Konyaspor’da ekonomik sıkıntıya çözüm aranırken, lig hazırlıkları da aralıksız devam ediyor. Yeşil-beyazlıların önceki akşam yaptığı günün ikinci antrenmanı yaptığı 4 eksikle yapıldı. Sirene Davras Hotel sahasında teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda tedavi olan Hakan Aslantaş, Mustafa Sayan ve Ali Kireş ile ayak bileğindeki sakatlığının MR'ı çekilen Gökhan Emreciksin yer almadı. Ali Kireş ve Gökhan Emreciksin’in MR sonuçları dün akşam saatlerinde belli olacaktı. Her iki futbolcuya çıkacak sonuca göre tedavi ve antrenman programı uygulanacak. Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan antrenmanda daha sonra gruplar halinde top tekniğine dayalı bir çalışma yapan futbolcular, taktik çalışmasının ardından açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Kartallar, teknik adamların yaptığı program değişikliği nedeniyle dün sabah dinlendiler. Günün ilik çalışması ise yine akşam saatlerinde Sirene Davras Hotel’in sahasında gerçekleştirildi. Moral olarak çok iyi bir görüntü veren yeşil-beyazlı takımda eski futbolcularla gençlerin kaynaştıkları ve kamp havasının çok iyi olduğu bildirildi.
ÖZDEMİR; HEDEF SÜPER LİG
Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, lig öncesi iddialı konuştu. Konyaspor'un hep hedefli bir takım olduğunu ve aynı düşüncenin bu sezonda devam edeceğini belirten Özdemir, geçmişte yaşananları bir kenara bıraktıklarını ve tek düşüncelerinin başarılı olarak yeniden Süper Lig'e çıkmak olduğunu ifade etti.
Kamp çalışmalarını ve yeni sezon hedeflerini anlatan teknik direktörümüz Osman Özdemir, şunları söyledi. "Sezon başı kampı ligden düşmenin verdiği tramvayı atlatmak için bizim açımızdan büyük bir şans. Davras kampının ilk günlerinde ve ilk etabında kondisyona dayalı çalışmalar yapıyoruz. Tabi ki bunun yanında zihinsel alışverişte bizim için çok önemli. Oyuncularda küme düşmenin vermiş olduğu moral bozukluğu tabi ki yaşanacaktır. İnşallah biz bunu kısa sürede atlatacağız. Geçen sezonki kadrodan kalan oyuncular var. Hepsi değerli ve lig tecrübesi olan oyuncular. Artı birde Konya şehri bir futbol şehri. Konyaspor'un oynadığı her ligde amacı başarı ve şampiyonluk olmuştur. Bu senede bu böyle olacaktır. Hedefle ilgili hiçbir sapma yok. Kesinlikle bütün amacımız başarılı olarak Süper Lig'e çıkmak. Burada en gerekli olan taraftarlarımızın ve Konya şehrinin bize vereceği destek. Biz sadece bunu istiyoruz. Sahadaki iş bizim işimiz. Dışarıdaki destekte taraftarlarımıza ve Konyaspor'u sevenlere ait olacaktır. Biz kendilerine çok güveniyoruz. Bank Asya 1.Lig gerçeğini ve zorluğunu biliyoruz. Şu anda kendimizi o zor şartlara hazırlıyoruz. İnşallah bizim adımıza iyi ve hayırlı bir sezon geçer diye düşünüyorum." 
"Küme düşen takımın oyuncularını yeni sezona nasıl motive ediyorsunuz?" şeklindeki bir soruyu da yanıtlayan teknik direktör Osman Özdemir, bu konuda da şunları söyledi. "Allah hepimize bir unutma kabiliyeti vermiş. Mutlaka olan oluyor, ölen ölüyor. Her şey geride kalıyor. Futbol oynandığı sürece her antrenör ve her futbolcu küme düşmeleri ve şampiyonlukları yaşayacak. Ama oraya takılı kalmamak lazım. Futbolun bir eğlence olduğunu düşünmek lazım. Böyle düşünürseniz oynadığınız her ligde zevk alabilirsiniz. Bizim bütün çalışmalarımızda buna yönelik olacak. Yani geriye dönüp bakmıyoruz."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri