Şike iddialarında gözaltılar hız kesmiyor

Kayseri, Denizli ve İstanbul'da sorgulanmak üzere emniyete alınan futbolcu sayısı giderek artıyor.
KAYSERİSPORLU UMUT KOÇİN VE DURMUŞ BAYRAM UÇAKLA İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

KAYSERİ (A.A) - Futboldaki şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bu sabah gözaltına alınan Kayserisporlu futbolcular Umut Koçin ve Durmuş Bayram, uçakla İstanbul'a gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında, 2007'de Almanya'nın Schalke 04 takımından transfer edilen Durmuş Bayram ile 2008'de Almanya'nın Arminia Bielefeld takımından alınan Umut Koçin, bu sabah Kayserispor'un Kadir Has Tesisleri'nde gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kayseri Emniyet Müdürlüğüne götürülen iki futbolcu, ifadelerinin alınmasından sonra 2 ayrı otomobille emniyetten çıkartıldı.
Kayserispor'un Kadir Has tesislerine geri getirilen 2 futbolcu, bazı özel eşyalarını aldıktan sonra polis otolarıyla Erkilet Havaalanına getirildi. Kapıda bekleyen gazetecileri fark eden polis ekipleri, görüntü alınmaması için 2 futbolcuyu güvenlik için kullanılan yan kapıdan içeri alıp direk uçağa götürdü. Umut Koçin ile Durmuş Bayram, görevli 3 polis eşliğinde Türk Hava Yolları'nın TK 263 sefer sayılı uçağı ile saat 15.05'de İstanbul'a hareket etti.

DENİZLİSPORLU ÜÇ OYUNCU ADLİYEDE İFADE VERDİ

DENİZLİ (A.A) - Denizlisporlu üç oyuncunun, İstanbul Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla futboldaki şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Denizlisporlu futbolcular Djemal Berberoviç, Emin Aladağ ve Burak Akyıldız, bu sabah evlerinden alınarak adliyeye getirildi ve savcılığa ifade verdi. Talimat savcılığınca ifadeleri alınan oyuncular, daha sonra, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yeşil-siyahlı takımın antrenmanına katıldı. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, oyuncularının şike iddiasıyla ilgili değil, başka konularda ifadelerine başvurulduğunu söyledi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR OYUNCUSU TANER GÜLLERİ EMNİYETE GELDİ

İSTANBUL (A.A) - İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Taner Gülleri İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. Alınan bilgiye göre, futboldaki şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Taner Gülleri de Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde ifade verecek. Olayla ilgili çeşitli illerde başlatılan operasyonların sürdürüldüğü kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri