Şike Davasında Trabzonspor'un İtirazına Red

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor’un şike davası kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da arasında bulunduğu 6 kişinin yeniden yargılanması kararının yerinde olduğuna hükmetti. İtirazı üst mahkeme olan İstanbul...

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor’un şike davası kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da arasında bulunduğu 6 kişinin yeniden yargılanması kararının yerinde olduğuna hükmetti. İtirazı üst mahkeme olan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi değerlendirecek.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl hakkında, ileride telafisi imkansız zararlara sebebiyet vermemek gerekçesiyle ‘yeniden yargılama ve infazların geri bırakılması’ kararı vermişti. Bucaspor ve Trabzonspor mahkemenin bu kararına itiraz etmişti. İtirazda, kararın hukuka aykırı olduğu ileri sürülmüştü..

İtirazı değerlendiren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, verdikleri kararın yerinde olduğuna hükmetti. Bu karar üzerine dosya itiraz dilekçeleriyle birlikte üst mahkeme olan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilecek. İtirazı bu mahkeme değerlendirecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri