Sihirbaz istekası üretiliyor

İsteka üreticilerinden olan bir İtalyan firması, dünyada sihirbaz olarak bilinen eski milli bilardocu Semih Saygıner adına, yaklaşık 13 bin TL bedelle satışa sunacağı istekaların seri üretimini yapacak
Üç Bant Bilardo Büyükler Türkiye Şampiyonası, Konya’da devam ediyor. 100. Yıl Spor Salonu’nda 300 sporcunun katılımıyla başlayan 3 Bant Bilardo Büyükler Türkiye Şampiyonası 2. etap müsabakalarında 80 grupta mücadeleler sürüyor. Bir taraftan Konya’da şampiyona heyecanı devam ederken, diğer taraftan da 100. Yıl Spor Salonu’na açılan stantlar, Konyalı bilardoculara hizmet veriyor. Dünyanın önemli isteka üreticilerinden olan bir İtalyan firması, dünyada “Mr. Magic” (sihirbaz) olarak bilinen eski milli bilardocu Semih Saygıner adına, yaklaşık 13 bin lira bedelle satışa sunacağı istekaların seri üretimini yapacak.

Firmanın Türkiye distribütörlüğünü yapan Özkan Kurt, yaptığı açıklamada, Türkiye’de 5 yıldır bilardo malzemesi satışı yaptıklarını söyledi. Bilardo sporunda istekanın ayrı bir yere sahip olduğunu ve birçok sporcunun, şampiyon bilardocuların isimlerini taşıyan istekaları tercih ettiğini anlatan Kurt, “Firma olarak şampiyon sporcuların kullandıkları istekaların seri üretimlerini yapıyoruz. Profesyoneller için ürettiğimiz istekaların fiyatları 250 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor” dedi.

Dünyanın en eski bilardo malzemesi üreticileri arasında yer aldıklarının dile getiren Kurt, şunları kaydetti: “Dünya şampiyonu pek çok sporcu ile sponsorluk anlaşmaları yapıyoruz. Son olarak eski milli bilardocu Semih Saygıner adına ürettiğimiz ‘The Prince’ (Prens) istekaları dünya genelinde 60’dan fazla ülkede satışa sunuldu. Semih Saygıner için 3 ayrı modelde üretilen ‘Prens’ istekaları, 600 lira ile bin 900 lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Yine birçok dünya şampiyonu bilardocu adına üretilen istekaların da seri üretimini yapıyoruz.” 

EN PAHALISI OLACAK

Kurt, Bilardo tarihine geçen Türkiye’de “usta”, dünyada ise “sihirbaz” olarak bilinen Semih Saygıner için firmanın Milano’daki merkezinde yaklaşık 3 ay önce yeni bir isteka üretmek için çalışmaların başladığını bildirdi. Semih Saygıner’in dünyanın en büyük sporcularından biri olduğunu ve kendisiyle çalışmaktan gurur duyduklarını anlatan Kurt, “Milano’da üretimi devam eden ve bir sporcu için seri üretimi yapılacak dünyanın en pahalısı olma özelliğini taşıyan istekalar, 3 ay sonra dünyanın birçok yerinde satışa sunulacak. İstekaların bedeli yaklaşık 13 bin lira olacak” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri