'Sığırların ağladığı görülmemiştir'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan'ın ağlamasıyla ilgili "Bugüne kadar sığırların ağladığı görülmemiştir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan’ın katıldığı bir televizyon programında ağlaması ile ilgili olarak "Ağlamak insancadır ve insana mahsustur. Bugüne kadar sığırların ağladığı görülmemiştir. Hayvanlar ağlamaz da gülmez de." dedi.

"AĞLAMAK İNSANA MAHSUSTUR, SIĞIRLARIN AĞLADIĞI GÖRÜLMEMİŞTİR" 

Başbakan Erdoğan’ın katıldığı bir televizyon programında ağlaması ile ilgili olarak Çelik şöyle konuştu: "Eğer insansa böyle bir durum karşısında göz yaşı dökmemesi mümkün değil. Son derece insancadır. Ağlamak insancadır ve insana mahsustur. Bugüne kadar sığırların ağladığı görülmemiştir. Hayvanlar ağlamaz da gülmez de. Sayın Başbakan içine düştüğü bir çaresizlikten dolayı ağlamamıştır. Siz Başbakanın kime niçin ağladığını nereden biliyorsunuz. Sayın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’nin bu tavrını kalpsizlik, duygusuzluk olarak değerlendiriyorum. Onları ayıplıyorum, kınıyorum. Ağlamayanlar, ağlayamayanlar tarih boyunca insanlığı ağlatmışlardır. Erkekler ağlamaz diyorlar. Erkek kalp sahibiyse, şefkat ve merhamet sahibiyse erkek de yeri gelirse ağlar."

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri