Sigaranın zararları sergiyle anlatıldı

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencisi Ufuk Taşçı tarafından hazırlanan Sigara Sağlığa Zararlıdır konulu afiş sergisi dün açıldı.
Serginin açılışına İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, sergi sorumlusu Dr. Abdulgani Arıkan ve fakülte öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.
Sergi açılışının ardından değerlendirme yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer sergiyi büyük bir keyifle gezdiklerini belirtti. Sigaranın zararlarının görsellerle yeniden insanlara aktarılmaya çalışıldığını ifade eden Sümer, sergide emeği geçen öğrencileri tebrik etti. Serginin sorumlusu Dr. Abdulgani Arıkan ise bu çalışmayı ders uygulaması kapsamında yaptıklarını, sigaranın sağlığa zararlarını afişlerle anlatmaya çalıştıklarını ifade etti. Öğrencilerin bu tür çalışmaları yapmalarında teknik anlamda bir eksiklerinin olmadığını, öğrencilerden de güzel fikirler çıktığını dile getiren Arıkan, tek eksikliğin öğrencilerin bu tür faaliyetlere daha az ilgi göstermeleri olduğunu söyledi. Arıkan ayrıca sergide yaklaşık 30 adet afişin sergilendiğini sözlerine ekledi.
RASİM ATALAY
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri